19 / 04 / 2024

bursa güzelbiryer

bursa güzelbiryer

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Koray İnşaat. Bursa Güzelbiryer'de ev sahibi olmak isteyenler için yılın son fırsat kampanyasını başlattı. Projede 108 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Bursa Gökdere'ye millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'deki 200 bin metrekarelik alanı, içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, millet kıraathaneleri, çocukların ve gençlerin rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği alanların yer alacağı millet bahçesi haline getireceklerini belirtti. 

bursa güzelbiryer Haberi

bursa güzelbiryer

Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada, hemen teslim konutlar için sıfır faizle 108 aya kadar vade uygulandığı. peşinata ise 24 ay sonra ödeme imkânı sunulduğu vurgulandı. Açıklamada. kampanyanın sınırlı sayıda konutu kapsadığının altı çizildi. 


Yüzde 73'ü yeşil alan 2011 yılında bağımsız bir araştırmada "Bursa"nın en beğenilen konut projesi" olarak ön plana çıkan Güzelbiryer, bahçeler içerisine yerleştirilmiş tamamı dört katlı bloklardan oluşuyor. Yüzde 73 u yeşil alan olan projede geniş sosyal imkânlar sunuluyor. Güzelbiryer'de açık-kapalı yüzme havuzlan, fitness, squash ve dans salonları, kafeterya, çocuk oyun alanları site sakinlerine hizmet veren kuaförü ve otoparkında oto yıkama ünitesi bulunuyor. 


Olay Bursa...