28 / 03 / 2024

Bursa Kirazlı Mahalle Konağı projesi

Bursa Kirazlı Mahalle Konağı projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Keles Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirdiği mahalle konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Sular Vadisi projesi atıl hale geldi!

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Bursa Büyükşehir'den Gelemiç'e mahalle konağı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in kırsal Gelemiç Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırdı.

Bursa’da riskli 7 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Bursa’da riskli bölge ilan edilen 7 mahalle Elazığ’daki depremden sonra kentsel dönüşümü bekliyor.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Alinur Aktaş: Bursa'yı doğru imar edelim!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kente doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Aktaş, ''Bursa'yı doğru imar edelim'' şeklinde konuştu.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

Bursa Kirazlı Mahalle Konağı projesi Haberi

Bursa Kirazlı Mahalle Konağı projesi


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan merkeze sonradan bağlanan tüm ilçelerde kırsal kalkınmadan tarihi ve kültürel mirasa, spordan ulaşıma kadar her alandaki yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle göçün yoğun olduğu Keles, Harmancık, Orhaneli ve Büyükorhan’da yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kirazlı Mahallesi’ne de bir hizmet binası kazandırdı. Bölge halkı tarafından kullanılmaya başlanan Kirazlı Mahalle Konağı’nı ziyaret eden Başkan Altepe, beraberindeki Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.


İhtiyaçlar bir bir karşılanıyor 

Bütünşehir yasası öncesinde ilçe belediyelerinin bile hizmet götürmesinin yasak olduğu kırsal kesimde artık hem ilçe belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak rahatlıkla yatırım yaptıklarını hatırlatan Başkan Altepe, halkın ihtiyaçlarının bir bir giderildiğini söyledi. Keles’in Kirazlı Mahallesi’nde...