28 / 03 / 2024

bursa metro yatırımları

bursa metro yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu-Çalı arası 28.2 kilometrelik yeni metro hattının detaylarını anlattı.

Bursa Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşıma!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon 122 bin TL olan 2016 yılı yatırım bütçesinde 443 milyon TL ile aslan payını ulaşıma ayırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

bursa metro yatırımları Haberi

bursa metro yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşımdan turizme, kentleşme ve çevreden kültür sanat ve spora kadar her alanda yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerini anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan proje lansman toplantısına Bursa milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, muhtarlar, Cumhur ittifakı çatısı altında birleşen AK Parti ve MHP il başkan ve yöneticileri, AK Parti geçmiş dönem milletvekilleri, akademik ve meslek odaları, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda işadamı katılım gösterdi. Görsel bir şölen şeklinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugüne kadar Bursa için hizmet üreten herkese teşekkür ederek sözlerine başladı.

Hem mevcut hattı daha rantabl hale getirecek sinyalizasyon optimizasyonu çalışması hem de yeni yapılacak...