24 / 04 / 2024

Bursa Prestij Modern

Bursa Prestij Modern

Fiyaka Kırıkkale'de 10 bin TL'lik artıştan önce ev sahibi olmak için son gün 31 Aralık. 7 bin daireden meydana gelen Fiyapı Kırıkkale, 1.etap satışları, 22 Ekim 2011 tarihinde başladı. Bu etapta, 11 blokta 2 bin 285 daire bulunuyor

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Bursa Teferrüç'e 344 modern konut!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Proje kapsamında 344 modern konutun yer alacak.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Bursa Karacabey'e modern vergi dairesi kazandırılacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Karakaş, Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırılacağını açıkladı.

Bursa Prestij Elit'in 2. etabı Eylül sonunda hazır!

Bakyapı’nın Bursa Osmangazi bölgesinde hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı!

Prestijli yaşam alanlarının mimarı Bakyapı’nın Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat!

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 17 blok olarak toplam 1.518 bağımsız birimden oluşuyor...

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Bursa Prestij Modern Haberi

Bursa Prestij Modern

Fiyaka Kırıkkale'de 10 bin TL'lik artıştan önce ev sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Fiyaka Kırıkkale projesine ayrıcalık katan detaylar; kameralı güvenlik sistemi, kablosuz internet, kreş ve çocuk parkı, Ankara bağlantılı servisler, sağlık ocağı, 244 saat motorize güvenlik elemanı, amfi-tiyatro, masa oyunları, voleybol sahası, basketbol sahası, sana, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, Türk hamamı, cami, ilköğretim okulu ve Fi Club spor merkezi...

34 bloktan meydana gelen Fiyaka Kırıkkale, 10 ila 15 katlı bloklar halinde yükseliyor. 330 bin metrekare arsa içinde yer alan projede 1+1 evler 29 bin liradan, 3+1 evler ise 79 bin liraya satışa sunuluyor. Projede 40 metrekare 1+1, 95 metrekare 2+1 ve 110 metrekare 3+1'ler bulunuyor.

7 bin daireden meydana gelen...