19 / 04 / 2024

Business İstanbul telefon numarası

Business İstanbul telefon numarası

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Business İstanbul, Leed Platinum sertifikasına aday!

21. yüzyıl ofis mimarisi, gelişmiş teknolojik donanım, ferah ve yüksek tavanlı ofis mekanları, açık hava çarşısı, İstanbul'un her köşesinden kolay ulaşım, kentin ritminin attığı özel lokasyon ve verimli iş ortamı Business İstanbul'da.

Business İstanbul telefon numarası Haberi

Business İstanbul telefon numarası

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis fiyatları 317 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile yükseliyor. 


Kadıköy Business İstanbul ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel için 24 ay, 36 ay veya 48 ay vade imkanı sağlanıyor.


Business İstanbul Kadıköy satılık ofis büyüklükleri 79 metrekare ile 1400 metrekare arasında değişiyor. Peşin ödemelerde yüzde 3 indirim uygulanan proje 6 bloktan oluşuyor. 


Business İstanbul adres: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy  İstanbul 


Business İstanbul iletişim bilgileri

Tel: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com

Özge...