25 / 04 / 2024

Büyükçekmece Belediyesi inşaat ihaleleri

Büyükçekmece Belediyesi inşaat ihaleleri

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece'de “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” inşaatı işini ihaleye çıkardı. Konaklama tesislerinin muhammen bedeli 44 milyon 613 bin 752 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece'de inşaat kazası: 1 yaralı!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanılan binada bir işçi çatı katından asansör boşluğuna düştü. Hastaneye götürülen işçinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden kira ve ecrimisil ödemelerine taksit!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyeti durdurulan veya ekonomik olarak olumsuz etkilenen kiracı ve ecrimisil işletmecileri için kiraların taksitli ve faizsiz şekilde ödenmesi kararını aldı.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatının bir kısmı denize gömüldü!

Büyükçekmece Belediyesi bilimsel raporlara rağmen yat limanında ısrarını sürdürdü. 40 milyon dolar maliyetli liman suya gömüldü.

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Büyükçekmece Belediyesi inşaat ihaleleri Haberi

Büyükçekmece Belediyesi inşaat ihaleleri

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 302 bin 222 metrekare arsa alanının üzerine  “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” yapımı işini kapalı teklif usulüyle ihale edecek. 24 Mayıs'ta gerçekleşecek ihalede konaklama tesislerinin muhammen bedeli 44 milyon 613 bin 752 TL olarak belirlendi.


BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Büyükçekmece İlçe sınırlarında yer alan Belediyemiz mülkiyetindeki Karaağaç Mahallesi, 236 ada 4 ve 5 parsel sayılı taşınmazlar üzerine “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” inşaatının yapılarak intifa hakkı bedeli ödenmek suretiyle işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile ihale edilecektir, ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1) İdarenin Adı-Adresi ve İletişim Bilgileri:

a) Büyükçekmece Belediye Başkanlığı

b) Mimarsinan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:24 Büyükçekmece/istanbul

c) Telefon ve Faks...