28 / 03 / 2024

Çağdaş Holding projeleri

Çağdaş Holding projeleri

Çağdaş Holding Swissotel markası ile turizme girdi. Otelin yanına 72 adet villa yapan şirket, yüzde 60'ını sattı. Çağdaş Holding'in hedefinde yurtdışı var.

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça’da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde konut teslimleri Haziran 2023'te gerçekleştirilecek. İşte Soytaş Foça ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Çağdaş Holding turizmde yurt dışına açılıyor!

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar holdingin gelecek yatırımlarından bahsetti. Çağlar, Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgilendiklerini belirtti...

Dağlarca Çağlar: Gayrimenkul sektöründe ciddi bir düzeltme döneminden geçtik! 

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektörünün ciddi düzeltme döneminden geçtiğini dile getirdi... 

Çağdaş Holding projelerini 2019’da teslim edecek!

Çağdaş Holding icra Kurulu Üyesi Çağlar, "İkinci Swissotel'de açılış için sona yaklaştık. Satışta olan gayrimenkul projelerimizin teslimleri açısından da 2019 bizim için önemli bir yıl olacak" dedi...

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Çağdaş Holding'ten Bitez'e yeni proje!

Turizm ve inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Çağdaş Holding, yıl içinde de yeni yatırımları hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı.

Çağdaş Holding erişilebilir fiyatlı konut üretecek!

23 yıldır Bodrum’da faaliyet gösteren Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, bugüne kadar ağırlıklı olarak üst gelir grubu için konut inşa ettiklerini belirtti ve bundan sonra erişilebilir fiyatlı konutlar hayata geçireceklerini dile getirdi.

Çağdaş Holding Bodrum'da yeni projesine start verdi!

Son 5 yılda Bodrum’a 195 milyon Euro maliyetle 4 projeyi hayata geçiren Çağdaş Holding, yeni bir projeye start verdi.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Çağdaş Holding projeleri Haberi

Çağdaş Holding projeleri

Bodrum'da 600 milyon eurodan fazla yatırım yapan ve 30 proje geliştiren Çağdaş Holding rotasını turizme çevirdi. Swissotel markası ile yola çıkan şirket, ilk otelini Bodrum Turgutreis'te açtı. Otel kapsamında 72 adet konut yaptıklarını da söyleyen Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar, konutların yüzde 60'ının satıldığını, toplam yatırım bedelinin de 75 milyon euroya ulaştığını söyledi. Turizm yatırımlarına devam etme kararı aldıklarını anlatan Çağlar, "Bodrum merkezdeki ikinci otelimiz olan Swissotel'in inşaatı sürüyor. Önümüzdeki yaz sezonunda açılacak. Bu otelin yanında da 35 villa olacak. Projede 100 milyon euro yatırım yaptık" diye konuştu. Bodrum Kumbahçe'de Şalvarağa Evleri projeleri olduğunu belirten Çağdaş Çağlar, 19 villayı tamamladıklarını beşi için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. 


AVRUPA'YA BAKIYORUZ 

Turizm yatırımlarının Bodrum'la sınırla kalmayacağın belirten Çağlar, yurtdışına da açılmak istediklerini söyledi. Özellikle...