18 / 04 / 2024

çamlıca satılık villa

çamlıca satılık villa

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Evrim Kırmızıtaş: Çamlıca'daki villalara yakında paha biçilemeyecek!

Evrim Kırmızıtaş: "Çamlıca'daki villalara yoğun ilginin en büyük sebebi; Çamlıca'nın konum itibariyle Avrupa yakasına çok yakın olması. Aslında İstanbul'un merkezi bir noktasında bulunması Çamlıca'nın değerini artırıyor" dedi

Selimoğlu Grup Çamlıca Masalı'nda 4 milyon 300 bin dolara villa!

Villaların fiyatlarının 4 milyon 200 bin dolardan başladığı Çamlıca Masalı'nda banka kredisi kullanılıyor...

Çamlıca Masalı Konakları Küçükçamlıca'da 4 milyon 200 bin dolara!

2 farklı tipte toplam 11 villadan meydana gelen Çamlıca Masalı Konakları projesinde yer alan villaların fiyatları 4 milyon 200 bin dolar ile 4 milyon 350 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Ankara Gölbaşı'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Karaoğlan-İmar Mahallesi'nde yer alan tribleks villa 9 milyon 731 bin 250 TL bedel ile icradan satılıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Levent'te icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan 674,67 metrekare yüzölçümlü villa icradan satışa çıkarıldı.

çamlıca satılık villa Haberi

çamlıca satılık villa

Daire tiplerinin 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat daireden meydana geliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje 2 ve 3 kattan meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 240 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede spor odaları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, dinlenme alanları, buhar odası ve oyun alanları gibi donatılar bulunuyor. 


Mesa Çamlıca projesinde daire teslimleri bu yaz yapılması planlanıyor. Yüzde 18 KDV uygulanan projede ev fiyatları 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar /  İstanbul 

Telefon :...