18 / 04 / 2024

Çanakkale konteyner okul

Çanakkale konteyner okul

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

Çanakkale’de 39 okul için yıkım, 33 okul için güçlendirme kararı!

Çanakkale’de 39 okulun hizmet binaları için yıkım, 33 okulun hizmet binaları için ise güçlendirme kararı alındı.

Çanakkale Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga ilçesinde inşa ettirilen, Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Çanakkale'ye konteyner kent kuruluyor!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde depremden etkilenen 21 yerleşim noktasında konteyner kent kurulum çalışmaları son sürat devam ediyor

Çanakkale Ayvacık'ta konteyner kent kuruldu!

AFAD ve Türk Kızılayınca, Çanakkale Ayvacık'ta üst üste yaşanan depremlerin ardından mağdur vatandaşlar için bölgede konteyner kent kurulumuna başlandı.

Çanakkale'ye bakım merkezi ve okul inşa ediliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

Çanakkale'de OHAL kapsamında 2 okul kapatıldı!

Çanakkale'de OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 2 özel okul, 4 dernek kapatıldı.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

Suriyeli mülteciler için 6 ilde 70’e yakın okul inşa edilecek!

Avrupa’nın vereceği 3 milyar Euro ile Suriyeli göçmenler için yapılacak projeler tamamlandı. Bunlar arasında 6 ilde 70’e yakın okul inşası ve konteyner kentler kurulması da var.

Çanakkale konteyner okul Haberi

Çanakkale konteyner okul

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremler sonrasında ilçedeki bazı köylere ''konteyner okulların'' kurulumu gerçekleştiriliyor.


Bu kapsamda Gülpınar köyündeki iki okulun yerine prefabrik okulların kurulumu tamamlandı. Ayvacık Gülpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Çalışkan, yaptığı açıklamada, ''Dün konteynerlerimiz geldi. Bu sabahtan itibaren hizmetliden idari personelimize kadar çalışarak yarına yetiştirdik. Sınıflarımıza sıralarımızı tahtalarımızı ve ısıtıcılarımızı yerleştirdik.” dedi.


Okulundaki öğrenci kapasitesi hakkında da bilgi veren Çalışkan, ''Okulumuzda 84 öğrencimiz mevcut. Bir de özel öğrencimiz var. Bu kapsamda okulumuz için 2 tane idari, 7 tane sınıf olmak üzere 9 tane konteynerimiz yarınki eğitime hazır.'' ifadesini kullandı.


Ayvacık bölgesinde 5 prefabrik okul kurulumu yapılacağı bildirildi. Bu okullarda toplam 750'ye yakın öğrencinin ders göreceği öğrenildi.


Ayvacık'ta 6 şubat sabahı meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem sonrasında bazı köy okullarında...