24 / 04 / 2024

çanakkale panorama müzesi

çanakkale panorama müzesi

İstanbul'un en genç ilçesi olan Sancaktepe önemli yatırımlara imza attı. Türkiye'ye model olacak projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Eğitim, sağlık, spor ve kültür alanında Türkiye'nin merkez ilçesiyiz

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı mecliste!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi inşaatının başlama tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Panorama müzesi görücüye çıktı!

Turizm Derneği ve Panorama 25 Aralık Müzesi Tarih Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, inşaatı devameden Panorama Müzesi ile ilgili konuştu.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Troya Müzesi Çanakkale'yi tarihiyle yeniden buluşturma projesidir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Troya Müzesi, Çanakkale'yi tarihiyle yeniden buluşturma, bu kadim şehri ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için tekrar bir çekim merkezi haline dönüştürme projemizin adeta son halkasıdır." ifadelerini kullandı...

75 milyon liralık Troya Müzesi yarın açılacak!

Çanakkale'de 5 bin yıllık geçmişe sahip Troya Antik Kenti'nde yaklaşık 75 milyon liraya mal olan Troya Müzesi'nin resmi açılışı yarın gerçekleşecek. 

Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmangazi Panorama 1326 Fetih Müzesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Panorama 1326 Müzesi'nin açılışına günler kaldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin açılışına günler kaldı.

Çanakkale Troya Müzesi açıldı!

Çanakkale'de yapımına 4 yıl önce başlanan Troya Müzesi, ziyarete açıldı. Maliyeti 75 milyon lirayı bulan müze 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Çanakkale Troya Müzesi 7 bölümden oluşacak!

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye Köyü sınırları içerisinde inşa edilen Troia Müzesi'nde çalışmalar hızla ilerliyor. 11 bin 200 metrekare alanda hayata geçirilen müze 7 bölümden oluşacak.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi önümüzdeki günlerde açılıyor.

çanakkale panorama müzesi Haberi

çanakkale panorama müzesi

Ümraniye'ye bağlı Sarıgazi, Yenidoğan ve Kartal'a bağlı Samandıra beldelerinin birleşimiyle 2009 yılında ilçe statüsüne kavuşan Sancaktepe, Kurucu Belediye Başkanı İsmail Erdem'in başarılı projeleri sonucu hızla gelişiyor. 355 bine ulaşan nüfusu ile Sancaktepe Belediyesi 41 bin 500 kayıtlı öğrencinin bulunduğu Bilgi Evleri projesiyle eğitimde, 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük şehir hastanesiyle sağlıkta, 12 bin 580 lisanlı sporcuyla sporda, danışmanlık ve seminer hizmetleriyle kültürde Türkiye'nin merkez ilçesi konumunda yer alıyor.


Belediye, bu yıl 5'incisi düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumunda 'Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik' projesiyle Türkiye genelinde ikinci oldu. Ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan alan Erdem, "Projenin amacı çocuklarımıza milli ve manevi değerlerin öğretilmesidir." dedi.


ÖZGÜVENLİ NESİL

Eğitim faaliyetleriyle devletine ve milletine sahip çıkan özgüvenli nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Erdem, "Bilgi Evleri...