29 / 03 / 2024

Çatalca Konutları KİPTAŞ teslim tarihi

Çatalca Konutları KİPTAŞ teslim tarihi

Kiptaş Çatalca Evleri 2016 ödeme planı kapsamında 20 bin lira peşinat veriliyor. Kiptaş Çatalca Evleri projesinde 2+1 konutlar 139 bin 750 liradan satışa sunuldu...

Kiptaş Çatalca Konutları fiyatları!

Toplam 180 adet blok şeklinde inşa edilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Kiptaş Çatalca Konutları fiyatları 139 bin 750 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Çatalca Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatalca Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hafiz Muhyettin Değirmenci tarafından kuruldu.

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

Çatalca Hükümet Konağı 8 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Çatalca Konutları KİPTAŞ teslim tarihi Haberi

Çatalca Konutları KİPTAŞ teslim tarihi


6 katlı 180 blok olarak inşa ediliyor olan Kiptaş Çatalca Evleri projesi 2 bin 138 daireden meydana geliyor. Kiptaş Çatalca Evleri projesinde tüm daireler 83 metrekare ve 85 metrekare 2+1 olarak tasarlandı.


Kiptaş Çatalca Evleri projesinde geniş yeşil alanlar, ticaret alanları, yürüyüş yolları, 34 derslikli okul, kreş, iki cami, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Kiptaş Çatalca Evleri'nde daireler 139 bin 750 liraya satılıyor.



Kiptaş Çatalca Evleri 2016 ödeme planı!


Kiptaş Çatalca Evleri 2016 ödeme planı kapsamında peşinat olarak 20 bin lira ödeme yapılıyor. 19 bin 750 lira 24 ay sonra konut teslim döneminde veriliyor. Geriye kalan 100 bin lira konut bedeli Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farksız veya konut kredisi kullanılarak ödeniyor.


Kiptaş Çatalca Evleri projesinde konut teslimleri 24 ay...