18 / 04 / 2024

cedit kentsel dönüşüm projesini kim yapacak

cedit kentsel dönüşüm projesini kim yapacak

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 90 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cedit'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesinde yüzde 90'ı aşan uzlaşma sağlandı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

Kocaeli'de yılan hikayesine dönen Cedit kentsel dönüşüm ihalesi yeniden ertelendi. 6 Eylül'de yapılması planlanan ihale 14 Eylül'e ertelendi. 

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 67 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde 851 hak sahibi anlaşma sağladı. 

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesine ikinci erteleme!

Kocaeli'de hayata geçirilecek olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesine bir erteleme kararı daha alındı. Projenin ihalesi 6 Eylül'e ertelendi.

İzmit Cedit kentsel dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu!

Türkiye’deki en önemli kentsel dönüşümlerden biri olan İzmit'teki Cedit Mahallesi projesinde, ekipler sahaya indi ve ilk kazma vuruldu.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için 200 kişiyle uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için yapılan uzlaşma görüşmelerinde 200 kişiyle anlaşma imzalandı. 

cedit kentsel dönüşüm projesini kim yapacak Haberi

cedit kentsel dönüşüm projesini kim yapacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Çevre Bakanlığında katıldığı ve Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan toplantıdan, projenin Çevre Bakanlığı devir kararı çıktı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıdan sonra açıklama yapan Başkan Hürriyet, “Yıllardır mağdur olan ve çözülemeyen bu projenin bir an önce başlaması için hiçbirimiz siyaset yapmayacağız ve Cedit halkını siyasete malzeme etmeyeceğiz. Tek isteğimiz vatandaşlarımızın mağdur olmadan sorunun çözülmesi ve duran projenin bir an önce başlamasıdır” diye konuştu.

Vatandaş Hak Kaybı Yaşamayacak

Projenin varılan prensip anlaşma gereği Bakanlık tarafından yapılacağını dile getiren Başkan Hürriyet, “Cedit Projesi Bakanlığa devredilmiştir. Vatandaşımızın mağdur edilmemesi ve hak kaybı yaşamaması hepimizin önceliği olarak karar verilmiştir. Diğer bir ifade ile vatandaşımız hak kaybı yaşamayacaktır. Biz de Büyükşehir de takip edeceğiz ve her türlü...