25 / 04 / 2024

Celil Demirsoy kimdir

Celil Demirsoy kimdir

Mimar Celil Demirsoy kimdir? Celil Demirsoy, CD Mimarlık'ı ne zaman kurdu? Celil Demirsoy, CD Mimarlık ile hangi projelere imza attı? İşte Celil Demirsoy 'un biyografisi...

CD Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CD Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Celil Demirsoy tarafından 30 bin TL sermaye ile 8 Haziran 'da Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Burçin Demirsoy Demirci kimdir?

Mimar Burçin Demirsoy Demirci kimdir? Mimar Burçin Demirsoy Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burçin Demirsoy Demirci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Celil Demirsoy kimdir?

Mimar Celil Demirsoy kimdir? Celil Demirsoy, CD Mimarlık'ı ne zaman kurdu? Celil Demirsoy, CD Mimarlık ile hangi projelere imza attı? İşte Celil Demirsoy 'un biyografisi...

Abdil Celil Öz kimdir?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz kimdir? Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdil Celil Öz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdil Celil Öz..

Ali Hakkan kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı olan Ali Hakkan kimdir? Ali Hakkan ne zaman Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı oldu? Ali Hakkan, Mimarlar Odası bünyesinde hangi görevlerde bulundu?

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Celil Demirsoy kimdir Haberi

Celil Demirsoy kimdir

Celil Demirsoy kimdir?

Celil Demirsoy, 1985′de İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.2008 yılında İstanbul Kültür üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


Öğrenciliği döneminde çeşitli ulusal ve uluslararası proje yarışmalarına katıldı. Bu projelerinden bazıları mimari dergilerde yayınlandı. 2005-2007 yıllarında çeşitli şantiye , ofis ortamlarında bulundu; deneyim ve gelişimine katkı sağladı.


Çeşitli konularda katıldığı yarışmaların , uygulamaların yanısıra, iç mekan düzenleme ve mobilya tasarım çalışmalarında faal olarak yer aldı. 2008′de rol aldığı tasarım , uygulama ve projelerin birikimiyle bir marka olmak amacıyla CD mimarlık tasarım ofisini kurdu. 


2008 – 2009′de İstanbul Kültür üniversitesi’nde mimari tasarım üstüne yüksek lisans çalışması yaptı bitirmedi fakat akademik bağlantılarını sürdürdü.Demirsoy kendi tasarım atölyesi bünyesinde büyük ve küçük ölçekte çok sayıda tasarım ve uygulama projesine imza attı.


Çalışmalarına 2008’den bu yana...