25 / 04 / 2024

cengiz ergün imar açıklaması

cengiz ergün imar açıklaması

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

Manisa'da öncelik imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada “İlçelerin ve kapanan beldelerin de imar planları gözden geçirilerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde revize edilecek.” dedi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

Cengiz Ergün: Bizde projelerin biri biter, diğeri başlar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa yatırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cengiz Ergün: Karşı çıkanların hepsi imar istiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın imar planlarının çizimi için bakanlıktan olur yazısı beklendiğini söyleyerek, daha önce imar planlarına karşı çıkanların tamamının şimdi imar istediklerini açıkladı.

cengiz ergün imar açıklaması Haberi

cengiz ergün imar açıklaması

Sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen ve sokakların nabzını tutan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesine bağlı Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Ergün’e mahalle ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’de görevli Daire Başkanları, Fatih Mahallesi Muhtarı Doğan Akın ve 50’nci yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar da eşlik etti. 

“Bakanın İmzasına Kaldı”


Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra mahalle sakinleriyle kahvehanede görüştü. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün merak edilen sorulara cevap...