26 / 04 / 2024

cengiz ergün manisa yatırımları

cengiz ergün manisa yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılını yatırım yılı olarak belirlediklerini belirterek, “Bu sadece Alaşehir olarak değil, diğer ilçelerimizin tümü için geçerli. Hummalı bir çalışma içerisindeyiz" dedi

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Cengiz Ergün Manisa projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılacak projeleri sıralayan Başkan Ergün, Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşündüklerini ve ortaya koyacakları hizmetlerle şehrin adına yakışır bir şekilde büyüyeceğini vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede kente adeta altın çağını yaşatıyor.

Manisa Sümerpark projesi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı devam eden Sümerpark projesinde incelemeler yaptı.

Cengiz Ergün: Bizde projelerin biri biter, diğeri başlar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa yatırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cengiz Ergün: Karşı çıkanların hepsi imar istiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın imar planlarının çizimi için bakanlıktan olur yazısı beklendiğini söyleyerek, daha önce imar planlarına karşı çıkanların tamamının şimdi imar istediklerini açıkladı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

cengiz ergün manisa yatırımları Haberi

cengiz ergün manisa yatırımları


Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, ilçeye yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyaret sebeplerinin Alaşehir’de Büyükşehir Belediyesi’ne verilmiş olan ana arterler, yol, park çalışmalarının dizaynı ve taslak projelerinin hayata geçirilmesi konusunda olduğunu söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Alaşehir’de Büyükşehir Belediyesi’ne verilmiş olan ana arterler, yol, park çalışmalarımızın dizaynı ve taslak projelerinin hayata geçirilmesi ve detaylandırılması konusunda Sayın Başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk. Konuyla ilgili olan arkadaşlarımızın hazırladıkları peyzaj projesinin de değerlendirilmesi yapıldı. Önümüzdeki süreçte zamanı çok iyi kullanarak ve bitki seçimlerinin çok iyi şekilde yapılarak Büyükşehir’imize yakışacak park ve bahçe düzenlemelerin Alaşehirli halkımızın hizmetine sunulacağını düşünüyorum. Alaşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa geliştirilebileceği bazı projelerin hayata geçirilmesinde izlenecek olan yolun...