17 / 04 / 2024

çimento bilgilendirme toplantısı ankara

çimento bilgilendirme toplantısı ankara

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), şeffaf yönetim anlayışına uygun olarak kamu görevlileri için “Kamu Kurumları için Çimento Sektörü Brifingi ve Saha Ziyareti” adıyla Limak Anka Çimento Fabrikası’na bir ziyaret düzenledi.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla düzenleyeceği bilgilendirme toplantısının tarihi belli oldu. İşte detaylar...

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Ankara'da çimento bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), şeffaf yönetim anlayışına uygun olarak kamu görevlileri için “Kamu Kurumları için Çimento Sektörü Brifingi ve Saha Ziyareti” adıyla Limak Anka Çimento Fabrikası’na bir ziyaret düzenledi.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca'nın Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sivas Akıncılar'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde İmar Barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

çimento bilgilendirme toplantısı ankara Haberi

çimento bilgilendirme toplantısı ankara

Türk Çimento Sektörünün Enerji verimliliğinin artırılması konusunda çalışan ve çimento üretim süreçleri ile ilgili bilgilendirme çalışmalarını gerçekleştiren Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), en önemli paydaşları arasında yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, TÜİK, EPDK ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nın üst düzey yönetici ve uzmanları için 28 Mart 2019 tarihinde Limak Anka Çimento Fabrikası’nda bilgilendirme toplantısı ve teknik gezi düzenledi.

Açılışı, TÇMB Enerji Müdür Vekili Sabit Uslu tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında ilk olarak ziyaretin amacına anlatıldı. Uslu, “Paydaş kurumlarda ilgili bölümlerde çalışan yönetici ve uzmanların, mevzuat çalışmaları ile hazırlayacakları rapor, istatistiki bilgi derleme ve kıyaslama çalışmalarında sektörel dili konuşabilmeleri ve empati kurabilmeleri çimento sektörü için çok önemli. Kamuda görev yapan teknik uzmanlarında...