25 / 04 / 2024

Çinliler Starwood Hotels

Çinliler Starwood Hotels

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Titanic Hotels Bodrum açıldı!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Starwood Hotels'in yeni sahibi Marriot oldu!

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık teklif!

Marriott'un 13.6 milyar dolarlık teklifini 400 milyon dolar artıran Anbang, Çin'in ABD pazarındaki en büyük satın almasını yapmak için gözünü kararttı.

Sheraton Starwood 13 milyar dolara Çinliler'e satılıyor!

Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor. Anbang, Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Çinliler Türkiye'de arsa arıyor!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Başkan Yardımcısı Muharrem Yamaç Çinliler’in Avrupa ve Afrika’ya lojistik sıkıntısını aşmak için ‘harıl harıl’ Türkiye’de ortak ve arsa aradığını belirtti.

Çinliler Starwood Hotels Haberi

Çinliler Starwood Hotels

ÇİNLİLER, dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Starwood Hotels'i almak için kıyasıya yarışıyor. Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Sheraton, St. Regis, W, Le Meridien, For Points gibi otelleri bünyesinde bulunduran Starwood'u satın almayı planlıyor. ABD'li otel zinciri Nisan ayında daha hızlı büyümek için ortak aradığını açıklamıştı. Çinliler'in Starwood'u satın alacağı haberlerinden sonra şirketin hisseleri yüzde 9.1 yükselirken, piyasa değeri 12 milyar dolara çıktı. Starwood yatırımı Çinliler'in ABD'deki en büyük satın alma işlemi olacak. Bugüne kadar Çinliler'in ABD'de yaptığı en büyük yatırım Morgan Stanley'de görülmüştü. Çin Yatırım Fonu, ABD'li yatırım bankasının yüzde 10'unu 5.58 milyar dolara almıştı. Starwood'un 100 ülkede 1.270 oteli ve 180 bin çalışanı...