24 / 04 / 2024

Cityscape Global türk firmalar

Cityscape Global türk firmalar

Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı'nda bu yıl başrolde Türkiye vardı. 40 bin metrekare alan üzerinde yer alan Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından en fazla temsil edilen ülke oldu.

Cityscape Global'e Türk inşaatçılar damga vurdu!

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirliklerinden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Bahreyn'e Türk çıkarması!

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi...

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Türk ve Güney Koreli müteahhitler işbirliği yapacak!

Türk müteahhitler, Güney Kore Müteahhitler Birliği ile mutabakat imzaladı. Anlaşmaya göre, iki ülke ortak proje üreterek, global piyasada iş birliği yapacak.

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Cityscape Global türk firmalar Haberi

Cityscape Global türk firmalar

DÜNYANIN önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan ve bu yıl 14'uncü kez düzenlenen Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuan'na Türk inşaat firmaları damgasını vurdu. Yabancıya yönelik sürekli artan gayrimenkul satışıyla birlikte geçen yıl 31 Türk şirketinin katıldığı Cityscape Global Fuarı'nda bu yıl 50'si proje geliştirici olmak üzere 61 Türk firması hazır bulundu. Türklerin ilgisiyle birlikte Dubai Ticaret Merkezi'nde büyük bir salon daha fuara dahil edilirken, toplam alan geçen yıla göre yüzde 30 artarak 40 bin metrekarenin üzerine çıktı. 30 ülkeden 300 katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, düzenleyici Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından en fazla temsil edilen ülke oldu. 


DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU 

Fuardaki şirketlerin yetkilileri uluslararası bilinirliklerini artırmak için Dubai'nin yolunu tuttuklarını belirtirlerken, sürekli olarak artan dövizin, yabancıya satışı geçen yılın tamamında ulaştığı 4.3...