25 / 04 / 2024

çocuklar gülsün diye anaokulu

çocuklar gülsün diye anaokulu

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. anaokulunu Şanlıurfa'da açıyor!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. Anaokulunu Aqua Florya AVM ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Şanlıurfa'nın Harran İlçesindeki Akkuş Köyü'nde açıyor.

Çocuklar Gülsün Diye 14. anaokulunu Kars'ta açtı!

Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleşen protokolle başlatılan ''Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 14. anaokulu Kars’ta Digor ilçesinin Bacalı Köyü'nde 22 Nisan 2013 Pazartesi günü düzenlenen törenle açıldı. Törene Gülben Ergen de katıldı...

Çocuklar Gülsün Diye 14. anaokulunu Kars'a açıyor!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 14. Anaokulunu Kars'ın Digor ilçesindeki Bacalı Köyü'nde açıyor. Anaokulu, 22 Nisan’da yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak...

Çocuklar Gülsün Diye 13. anaokulunu Çanakkale Eceabat'ta açıyor!

Gülben Ergen’in kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 13. Anaokulunu Çanakkale’nin Eceabat'ta açıyor. Anaokulu, 19 Mart’ta yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak...

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

İstanbul depremine önlem: Konuk stokları kullanılsın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) raporuna göre 7,5 büyüklüğündeki bir depremde 263 binin üzerinde bina yıkılacak. Alınan tedbir planları hep uzun vadeli. Deprem ise her an gelebilir. Uzmanlar, "Riskli binalarda ölümü beklemektense, devlet müdahalesiyle konut stokları kullanılsın" dedi.

Cumhurbaşkanı: Yeni bir göç dalgasını kaldırabilecek durumda değiliz!

İstanbul Milletvekilleri Buluşması programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3,7 milyon Suriyeliyi ülkemizde barındırıyoruz. Yeni bir göç dalgasını kaldırabilecek durumda değiliz" diye konuştu...

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Gürsel Tekin: Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın!

Meclis'te düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın" dedi.

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var!

İstanbul Kartal'da çöken binanın ardından açıklamalar yapan "İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var. Bunların tespitlerini yapacağız. Şu an önceliğimiz göçük altındaki vatandaşlarımızın hayatı" diye açıklama yaptı. 

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Kentsel dönüşümde KHK müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Kentsel dönüşümde KHK çıkarılsın diye bastırıyorum" açıklaması üzerine sektör temsilcileri Bakanlık ile görüştü. Kentsel dönüşüm çıkarılacak KHK ile hızlanacak...

Kentsel dönüşüm KHK ile hızlanacak!

Hükümet, kentsel dönüşümü hızlandırmak adına çalışmalarına hız verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki “Bir torba yasa bile 1 görüşüldü, deprem beklemez ki. O nedenle ben KHK çıkarılsın diye bastırıyorum” diye açıklama yaptı. 

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

çocuklar gülsün diye anaokulu Haberi

çocuklar gülsün diye anaokulu

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin Etiler’de bulunan merkezini kapatma kararı alan Gülben Ergen, bazı bağışların destek sözü vermesinin ardından bu fikrinden vazgeçti. Şarkıcı mülkü kendisine ait olan derneğin ofisini kiraya vermekten vazgeçip kiralık afişini kaldırttı.


İŞ DÜNYASINDAN DESTEK

Ergen’in yapımına Eskişehir’de başlanan derneğin 37’nci anakoulu için de cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı. Derneğin faaliyetlerini tekrar gündeme taşımaya çalışan Ergen’in, iş dünyasından destek beklediği ve yeni anaokulları için tekrar harekete geçtiği öğrenildi. Gülben Ergen, Eskişehir’de yapımı süren anaokulu inşaatının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.