29 / 03 / 2024

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Çorlu Millet Bahçesi 30 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesini 30 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Çorlu Millet Bahçesi'nin 16 bin metrekaresi tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam 30 bin metrekare alanı bulunan Çorlu Millet Bahçesi'nin, şu ana kadar 16 bin metrekaresini inşa ettiklerini belirtti.

TOKİ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çorlu Millet Bahçesi 30 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesini 30 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi 30 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 30 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tekirdağ Çorlu'ya millet bahçesi müjdesi!

Millet Bahçesi projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesi için düğmeye bastı.

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Akçaabat Millet Bahçesi 28 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi Haberi

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1 Etap 570 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/43982 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :  ...