20 / 04 / 2024

çorum valisi ahmet kara

çorum valisi ahmet kara

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Çorum Kalesi’ndeki yapılar yıkılıyor!

Çorum Kalesi’ndeki yıkım çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, yıkım çalışmalarını inceledi.

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut üretecek!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

çorum valisi ahmet kara Haberi

çorum valisi ahmet kara

Çorum Valiliği önüne kurulan depremlerde kullanılan arama kurtarma araçları ile malzemelerin tanıtım stantları ve çadırlarının açılış töreni yapıldı. Bir hafta sürecek deprem haftasının programının açılış konuşmasını yapan Çorum Valisi Ahmet Kara, deprem haftasının Türkiye'de depremsiz ve depreme dayanıklı konutlar üretecek günlere vesile olacak bir hafta olmasını temenni ederek konuşmasına başladı. 


Erzincanlı okluğu için bir deprem çocuğu olduğunu dile getiren Kara, Türkiye'nin en büyük depreminin 1939 yılında meydana gelen Erzincan depremi olduğunu söyledi. Erzincan depreminde 32 bin vatandaşın hayatını kaybettiğini kaydeden Kara, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu ve Çorum'unda coğrafi olarak bir deprem bölgesi içerisinde yer aldığını ifade etti. Bu kadar deprem yaşamış olan Türkiye'de hala meydana gelen depremlerden ders alınmadığını söyleyen Kara, en son 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen...