20 / 04 / 2024

çukurcuma emlak

çukurcuma emlak

Tek Borsa dergisi bu haftaki sayısında Cihangir ve Çukurcuma'yı mercek altın aldı. Şuanki fiyatlar ne? Nereden, nereye geldi? Neden prim potansiyeli taşıyor?

Emlakçılar Erasmus öğrencilerini arıyor!

Geçmiş yıllara nazaran Türkiye'yi tercih eden Erasmuslu öğrencilerin azalması Çukurcuma'daki emlakçılara da yansıdı. Semtte eski hareketlilik görülmezken emlakçılar eskiden bir hafta içinde kiralanan dairelerin şimdi iki ayda zor verildiğini belirtti.

Milli Emlak Kayseri'de ham toprak satacak

Milli Emlak Müdürlüğü Kayseri'de bulunan 74 bin 579 metrekarelik ham toprak cinsindeki taşınmazı satışa çıkardı

Milli Emlak İzmir'de bağ satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Armutlu Beldesinde bulunan 5 bin 930 metrekare yüzölçümlü ham toprak ve bağı satışa çıkardı.

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

çukurcuma emlak Haberi

çukurcuma emlak

Emlak fiyatlarının tavan yaptığı Cihangir'de fiyatların kısmen daha ucuz olduğu Çukurcuma ve Boğazkesen Caddesi yatırımcıların gözdesi oldu... Talebin arttığı bölgede yatırım yapmak için birçok yabancı kökenli firma yer arıyor...

''Her zaman revaçta, ''Alıcısı hep var'', ''Buraya yatırım yapan her zaman kazanıyor''...Emlakçıların ağız birliği etmişçesine söylediği bu sözler, Beyoğlu'nun en popüler semtlerinden biri olan Cihangir için. Özellikle, sanat camiasından isimlerin rağbet gösterdiği Cihangir, son yıllarda Beyoğlu'nun en fazla prim yapan yerleri arasında. Daha düne kadar kendi halinde mütevazı bir semt olan bölgede, artan talebin etkisiyle emlak fiyatları da tavan yapmış durumda. Cihangir'e ilginin her geçen gün...