29 / 03 / 2024

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

İstanbul'da ilçe ilçe kiralık daire fiyatları!

İstanbul'da ilçe ilçe ortalama kiralık daire fiyatları ev almayı düşünün milyonlarca vatandaş için derlendi. İşte talih kuşu vuran bölgeler...

TOKİ Nevşehir kura sonuçları 08.05.2019!

TOKİ Nevşehir 2019 projesinde satışa sunulan 206 daire ile ev hayali kuran vatandaşların hayalleri gerçek oluyor. Kura çekilişi noter huzurunda yapılıyor. İşte TOKİ Nevşehir kura sonuçları 08.05.2019....

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Prava Kartal ev fiyatları!

Prava Kartal ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 26 katlı 2 blok olarak tasarlanan proje Kartal'da  İtibar İnşaat  tarafından yükseliyor. 

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Daire Kartal’da yüzde 25 net indirim!

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Hükümetin KDV, tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararı sektörde etki yarattı. GYODER, Konutder ve İNDER üyesi firmalar hep birlikte yüzde 20 indirim kararı aldı.

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar Haberi

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar

1+1 ve 2+1 konutlara yer verien Daire Kartal projesinde 2+1 daire alanlara full beyaz eşya hediye ediliyor. 1+1 alanlara ise  buzdolabı ve klima hediye ediliyor.
 

Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. 26 katlı tek blok olarak planlanan projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. 


Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Projede konut büyüklükleri 54 metrekare ila 169 metrekare arasında değişiyor.
 

Peşinatların Ocak 2018 tarihinde verildiği Daire Kartal projesi 26 katlı tek blok olarak yükseliyor. Daire Kartal ödeme koşulları kapsamında Ocak ayında peşinat verildiken sonra kalan tutar 120 ay banka kredisi ile ödenebiliyor. 
 
Daire Kartal lokasyon olarak;

- Yakacık Metro İstasyonu 350 metre
- Kartal Metro istasyonu 850 metre
- Pendik Marina 8 kilometre
-...