24 / 04 / 2024

dap yapı türkiyenin geleceğine yatırım yapıyor

dap yapı türkiyenin geleceğine yatırım yapıyor

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız" dedi.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent nerede?

DAP Yapı Levent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte DAP Yapı Levent nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

Dap Yapı, Ege Rallisi'ne sponsor oldu!

Dap Yapı, Ege Otomobil Sporları Kulubü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı 29. Ege Rallisi'nin seyirci özel etabının sponsoru oldu...

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

DAP Yapı 6 projesiyle konut kampanyasına destek verdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Dap Yapı'dan 2018'de 4 yeni proje geliyor!

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina Rezidans projesi "Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

dap yapı türkiyenin geleceğine yatırım yapıyor Haberi

dap yapı türkiyenin geleceğine yatırım yapıyor

Dragos'ta konseptini ve mimari formunu insandan alan "Adam Kule", DAP Yapı tarafından satışa sunuldu. 


Adalara nazır projede metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor.Fabrika arazilerinin toplanıp dönüştürüldüğü proje için 200 milyon lira yatırım yapacaklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyoruz" ifadesini kullandı. İnşaatın "belirsizlik" sevmeyen bir sektör olduğunun altını çizen Yılmaz, Adam Kule lansmanmı daha önce üç defa ertelettiklerini de hatırlattı. Yılmaz, "Bugüne kadar yatırımlarımızı yaptık çünkü Türkiye'nin geleceğine katkı sunmak istiyoruz. Ancak bu dönemde belirsizlikler, piyasaların dalgalanması kimseye iyi gelmedi. Artık daha güçlü şekilde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Zaten ekonomiye odaklanma, ülkemiz için yeni hikayeler, başarı öyküleri yazma zamanı" diye konuştu. 


Ofis avantajı var 342 üniteden oluşacak Adam...