24 / 04 / 2024

Dekar Kıyıbahçenin aldığı ödüller

Dekar Kıyıbahçenin aldığı ödüller

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat!

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede? 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Cate Blanchett 2.5 milyon sterline köy evi aldı!

Oynadığı filmlerle dikkat çeken Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, 2.5 milyon sterline köy evi aldı...

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Dekar Kıyıbahçenin aldığı ödüller Haberi

Dekar Kıyıbahçenin aldığı ödüller

Bahçeli ev konusunda öncü isimlerden biri olan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., Yapı Kredi iş birliği ile Çekmeköy - Ömerli’de, Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan finans modeli ile hayata geçirdiği  yeni projesi Dekar Kıyıbahçe, ABD’den ödülle dönüyor.

Texas Tech Üniversitesi-Texas A&M Commerce Üniversitesi konsorsiyumunda, Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American Institute of Architects-AIA Dallas) ve ABD Yeşil Binalar Derneği (U.S. Green Building Council-USGBC), Ankara Üniversitesi-Gazi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen “IV. Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu ” kapsamında ilk kez “ISBS 2019 Sürdürülebilirlik Ödülü - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması” yapıldı.

Yarışmaya toplam 37 adet proje aday olarak katılırken; jüri, yarışmaya katılan her kategoriyi kendi içinde değerlendirmiş; projeleri kent vizyonlarındaki yeri, küresel ölçekte gerçekleştirilen diğer projelerle kıyaslama, sürdürülebilirlik, etkin ve verimli çalışma, çevresel hassasiyet, uygulanabilirlik,...