25 / 04 / 2024

demirtaş düğün salonu ve kültür merkezi projesi

demirtaş düğün salonu ve kültür merkezi projesi

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm çıkmazı!

TMMOB Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilcisi Turhan Demirtaş, Zonguldak’ta ‘kentsel dönüşüm’ adı altında başlatılan yıkımların yanlış olduğunu savundu.

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

Zonguldak'ta gündem kentsel dönüşüm!

Mimarlar Odası Zonguldak Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Demirtaş, kentsel dönüşüm kanunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Katie Price 2 milyon sterlinlik evini düğün salonu yapacak!

Katie Price, 2 milton sterline aldığı evini dönüşüme soktu. Price, evini düğün salonuna çevirmek için çalışmalar başlattığını söyledi…

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

demirtaş düğün salonu ve kültür merkezi projesi Haberi

demirtaş düğün salonu ve kültür merkezi projesi


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla Demirtaş Mahallesi için hazırlanan Düğün Salonu ve Kültür Merkezi projesi, hızla yükseliyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Alanya Belediyesi Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nde kaba inşaat tamamlanarak ince işçilik ve çevre düzenlemesine geçildi.


4 MİLYON 321 BİN TL’LİK BÜYÜK YATIRIM


Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde 4.321.000 + KDV bedeli ile ihale edilen Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işleri ve çevre istinat duvarı çalışmalarının devam ettiği merkezin Haziran ayında hizmete açılması hedefleniyor.


SOSYAL AKTİVİTELERDE DE KULLANILABİLECEK


Kapalı otoparkı da bulunan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu içinde düğün salonu, nikâh salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler yer alıyor.  Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, kongre, seminer salonlarında çeşitli...