19 / 04 / 2024

Denizli Çimento satılıyor mu

Denizli Çimento satılıyor mu

Eren Holding ve İrlandalı CRH ortaklığı'na ait Türkiye'nin en büyük çimento şirketlerinden Denizli Çimento'yu Oyak alıyor. Denizli Çimento ile Oyak'ın yanında Limak ve Sabancı grupları da ilgileniyordu...

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ukrayna Çernivtsi'deki kaplama fabrikası satılıyor!

Ukrayna Çernivtsi'de 80 dönüm arazide 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan kaplama fabrikası satılıyor

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Denizli Çimento satılıyor mu Haberi

Denizli Çimento satılıyor mu

Denizli Çimento'yu almak için Limak ve Sabancı'nın da aralarında bulunduğu devler arasındaki rekabetin kazananı OYAK oldu.


OYAK Grubu çimento devini almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu. Onay çıkarsa Denizli Çimento'nun yeni sahibi OYAK olacak. 


Eren Holding ve İrlandalı CRH ortaklığı'na ait Türkiye'nin en büyük çimento şirketlerinden Denizli Çimento'yu Oyak alıyor. Denizli Çimento ile Oyak'ın yanında Limak ve Sabancı grupları da ilgileniyordu.


1976'da temeli atılan Denizli Çimento'yu satın alma yarışında sona gelindi. OYAK çimento devini almak için Rekabet Kurulu'na başvurdu.

Oyak Grubu'nun Rekabet Kurumu'na gönderdiği yazıda Denizli Çimento'yu devralmak istediği belirtildi. Eğer Rekabet Kurumu'ndan onay çıkarsa Denizli Çimento'nun yeni sahibi Oyak olacak. 


Ağustos ayında CRN-Eren Holding'ten konuya ilişkin yapılan "Denizli Çimento satış süreci ile Limak, Sabancı, Oyak Çimento ilgileniyor" denilmişti.


1976 yılında temeli atılan Deniz Çimento 1987...