19 / 04 / 2024

Derin Mermerci yalı davası

Derin Mermerci yalı davası

Sosyetenin ünlü simalarından Derin Mermerci, Vaniköy’deki tarihi yalısının bahçesinde ağaç kesmek istiyor. 

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!

Cemiyet hayatının sosyetik güzeli Derin Mermerci, Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının konut projesinden 8 milyon TL değerinde 8 tane daire satın aldı...

Derin Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bakır tarafından kuruldu.

Derin Mermerci kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Sosyetik güzel Derin Mermerci, 3 yıl önce taşındığı Taksim’deki 32 milyon liralık dairesinin boşta kalmasına dayanamadı. Mermerci, daireyi aylık 120 bin liraya kiraya verdi...

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı gündemde!

Sosyetenin ünlü simalarından Derin Mermerci, Vaniköy’deki tarihi yalısının bahçesinde ağaç kesmek istiyor. 

İşte Derin Mermerci'nin Vaniköy'e taşınma sebebi!

Derin Mermerci'nin Taksim'deki dairesinden Vaniköy'e taşınmasının sebebi belli oldu. Mermerci, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde yaşadığı travmayı atlatamadığı için taşınma kararı alarak Vanköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı.

Derin Mermerci, Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı!

Derin Mermerci, eşi, ikizleri ve köpekleriyle Taksim Residence’deki dairelerinden taşındı. Bahçeli bir ev isteyen sosyetik güzel, annesi Ender Mermerci’nin oturduğu Vaniköy’deki tarihi yalıya geçti..

Derin Mermerci Taksim'deki 6 milyon dolarlık evinde kalıyor!

Taksim'deki 730 metrekarelik dairesinde eşi, ikizleri ve iki de bakıcıyla yaşayan Derin Mermerci, 'Çocuğum' dediği 5. köpeğini sahiplendi. Mermerci, evlendikten sonra sosyetik güzelin Taksim'deki 6 milyon dolarlık dairesine yerleşti.

Derin Mermerci, dairesini kiralamaktan vazgeçti!

Galata'daki Doğan Apartmanı, bazı yeni ev sahipleri yüzünden eşsiz görünümünü kaybetti. Derin Mermerci de dairesini 'Tarihi görünüme zarar gelir' korkusuyla kiralamaktan vazgeçti.

Derin Mermerci, Gümüşsuyu'ndaki süper lüks daireyi barınağa çevirdi!

Cem Aydın'la Taksim'de yaşayan Derin Mermerci, eşinin boşta olan Gümüşsuyu'ndaki 1 milyon liralık süper lüks dairesini barınağa çevirdi. Sosyetik güzel, 4 köpeği için bakıcı tuttu.

Derin Mermerci yalı davası Haberi

Derin Mermerci yalı davası

Mermerci, Kazasker Necmettin Efendi Yalısı’nın bahçesindeki ağaç kesimi için İstanbul 1 No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’na dilekçe verdi. Komisyon, konuyu bugün görüşecek. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörünüm Bölgesi’nde Osmanlı döneminde sırtlarını yemyeşil korulara dayamış yalılar son yıllarda kaçak müdahalelerle gündemden düşmüyor.

Reza Zarrab’ın iki yalısını birleştirip arasına asansör yapması uzun süre tartışıldı. Zarrab'ın yalısı dışında aralarında yine bazı ünlülere ait yalılarda da Boğaz manzarasını engelleniyor gerekçesiyle ağaçlar kesilmişti. Davalara konu olan ağaçların kesilmesi kamuoyunda da tepki çekmişti.

Boğaz siluetinin vazgeçilmez yapılarından biri daha İstanbul 1 No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’nun bugünkü toplantısının gündeminde. Konu ise; 19. yüzyılın sonlarında inşa edilen Üsküdar Vaniköy’deki Kazasker Necmettin Efendi Yalısı'nın bahçesindeki ağaç ya da ağaçların kesilme talebi... Dilekçeyi...