20 / 04 / 2024

Devteşti Semt Pazarı açıldı mı

Devteşti Semt Pazarı açıldı mı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde yapımını tamamladığı Devteşti Semt Pazarını törenle hizmete açıyor.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şahinbey Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı’nı tamamlıyor.

Niksar Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 3 işyeri!

Niksar Belediyesi, Kapalı Semt Pazarı ve Kapalı Otopark Projesi'nde yer alan 3 işyerini ihale usulü ile satışa sunuyor..

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Girne Mahallesi pazarına kavuştu!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde hizmete açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Ceylanpınar'da kent yatırımları devam ediyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bitme aşamasına gelen Özbek Semt Pazarını inceledi.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Devteşti Semt Pazarı açıldı mı Haberi

Devteşti Semt Pazarı açıldı mı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.


Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürerek her kesimden takdir gören Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi için açılış töreninde bölge esnafları ve Pazarcılar Dernek Başkanlığı tarafından çalışmalarından dolayı teşekkür pankartı açıldı.


4 Bin Metrekarelik kapalı alana sahip olan ve yaklaşık olarak 300 geçici tezgahın kurulduğu, pazarın olmadığı günlerde ise ücretsiz otopark hizmet verecek olan modern semt pazarını törenle vatandaşların hizmetine açan Başkan Nihat Çiftçi, bölgeye ve esnafa hayırlı olmasını temenni etti.


Devteşti Semt pazarındaki bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşlarla sohbet ederek esnafa, yeni semt pazarının hayırlı olmasını diledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak...