26 / 04 / 2024

Disney Magic ücret

Disney Magic ücret

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Asgari ücrete zam sinyali! Asgari ücret 5.250 TL olur mu?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı hakkında son dakika haberleri güncel olarak takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Asgari ücret 5.250 TL olur mu? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

En iyi kameraya sahip olduğu kanıtladı: Honor Magic 4 Ultimate! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honor Magic 4 Ultimate tanıtıldı ve DxOMark'ta 95 puan alarak birincilik unvanını kazandı. En iyi kameraya sahip olduğu tescillenmiş oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

BAĞKUR ve SGK emeklilerine müjde! 5.000 TL'lik ek ücret yatırılacak! 

BAĞKUR ve SGK emeklilerine 5 bin Tl'lik bir ücret çare olarak geleceği açıklandı. Peki bu ek ücretten kimler faydalanacak? Ek ücrete nereden başvuru yapılıyor? Detaylar haberimizde...

Ücret dengesizliği kalkıyor! Maaşlar en az 1150 lira artacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelecek 3600 ek gösterge yönetmeliği ile kademeler arası ücret dengesizliği giderilecek, kariyer mesleklerinde 600 puanlık artış sağlanacak.

2022 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi!    

Sermaye Piyasası Kurulunun 2022 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü 31704 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Almanya, Fransa ve Türkiye'de asgari ücret ne kadar?

Türkiye'de 2022 yılında ödenecek asgari ücretin belli olmasından sonra gözler diğer ülkelere çevrildi. Peki Almanya, Fransa ve Türkiye'de asgari ücret ne kadar?

Mahmut Asmalı'dan 2022 yılı asgari ücret değerlendirmesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 2022 yılı asgari ücret zammıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte Asmalı'nın o değerlendirmeleri...

2022 asgari ücret açıklandı!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücret 4.250 lira oldu.

Asgari ücret bugün açıklanıyor!

Milyonlarca çalışanın merak ettiği ve araştırdığı asgari ücret bugün resmen açıklanıyor...

Asgari Ücret Komisyonu SGK primi üzerinde çalışıyor!

Asgari ücret belirleme komisyonunun bugün toplanması beklenmiyor. Yüzde 14 olan SGK primlerinde indirim talebi konusunda işçi ve işverenlerin mutabık kaldıkları ve 5 puanlık indirim üzerinden çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Asgari ücret 4 bin 70 TL mi oluyor?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği ve bugün açıklanması beklenen asgari ücret ile ilgili tahminini açıkladı. Selvi, 'kulağına 4 bin 70 rakamının geldiğini' söyledi.

Asgari ücret bugün açıklanıyor mu?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 asgari ücretin netleşmesi için son bir toplantı kaldı. Peki son gelişmeler neler? Asgari ücret bugün açıklanır mı?

Asgari ücret bugün belli oluyor! İşte verilecek o rakam!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret bugün resmen açıklanıyor. İşte 2022 yılı için verilecek asgari ücret...

Disney Magic ücret Haberi

Disney Magic ücret


Türkiye'yi ilk defa 2013 yazında ziyaret eden 2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.  


Disney Magic Yolcu Gemisi Türkiye Tur Acentesi Ali Kuluyever, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2 bin 600 yolcu için özel gezi turları ve animasyon gösterileri hazırladıklarını söyledi.  


Düzenledikleri tur programlarıyla yolcuların Türkiye'den memnuniyetle ayrılmasını hedeflediklerini dile getiren Kuluyever,   


"Ege Ports Kuşadası Limanı'na 2013 yılında 2 sefer düzenleyen Disney Magic Gemisi, 2014 yılında sefer sayısını 4'e çıkardı. Gemi yönetimi ve yolcularının memnun ayrılması için yoğun çaba harcadık. Misafirler için planlanan kara gezileri ve aktiviteleri ile çocuklu ailelere rahat ve unutulmaz bir...