25 / 04 / 2024

doğalyaşam köyü nerede

doğalyaşam köyü nerede

Saros İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kumburgaz bölgesinde konumlandırılmış olan Doğal Yaşam Köyü konutları'nda uygun ödeme koşullarıyla depreme dayanıklı villalar 215 bin TL'den satışa sunuluyor..

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

İspanya'da dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular!

İspanya’da ün kazanan doğal bir köy olan Setenil de las Bodegas'ta dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular.  Minik ve sıcak bir köy olan Setenil de las Bodegas doğal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

doğalyaşam köyü nerede Haberi

doğalyaşam köyü nerede
78 adet villadan oluşan Doğal Yaşam köyü toplamda 19 bin metrekare üzerine inşa edildi. Satışı hala devam eden Doğal Yaşam köyü konutları 3'lü ve 4'lü sıra evler olarak konumlandırıldı. Villaların alan büyüklükleri teras ve bina toplamda 90 metrekare olarak tasarlandı.


Doğal Yaşam Köyü projesi içerisinde doğa ile başbaşa bir yaşam sunmak amacıyla doğal dereler, havuz ve göletler, hayvanat bahçesi ve hobi bahçeleri inşa edildi. Proje içerisinde doğal tasarımların yanı sıra türk hamamı, sauna, dinlenma salonu, buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası gibi sosyal alanlar da mevcut.



Teslimlerin satıştan sonra hemen gerçekleştiği Doğal Yaşam Köyü villalarının satış fiyatı 215 bin TL'den başlıyor. Banka kredili ödeme planı kapsamında 100 bin TL peşinatla 12 aydan 120 aya kadar vadelendirme seçeneklerini kullanarak konut...