26 / 04 / 2024

Doğan Perinçek çanakkale deprem açıklaması

Doğan Perinçek çanakkale deprem açıklaması

Jeoloji Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale depremlerine ilişkin, "Bütün bu veriler Çanakkale Boğazının deprem potansiyeli olduğuna işaret ediyor. Bulgularımızı yetkililere sunuyorum. Dikkate alınmasını öneririm" diye konuştu.

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

Marmara'da üç fay peş peşe deprem yaratabilir!

Prof. Dr. Doğan Perinçek, meydana gelen depremleri ve etkilerini anlattı. Perinçek, "Marmara’da üç fayın peş peşe deprem yaratması olasılık. Bu üç ayrı depreme acaba İstanbul veya Tekirdağ hazır mı?" dedi.

Çanakkale Boğazı için deprem uyarısı!

Jeoloji Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale depremlerine ilişkin, "Bütün bu veriler Çanakkale Boğazının deprem potansiyeli olduğuna işaret ediyor. Bulgularımızı yetkililere sunuyorum. Dikkate alınmasını öneririm" diye konuştu.

Doğan Perinçek: Binalar için yanlış zemin tercih edildi!

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden emekli olan Prof. Dr. Doğan Perinçek, İzmir'de bulunan binaların yanlış zemine inşa edildiğini dile getirdi. 

1915 Çanakkale köprüsü fay hattı üzerinde mi yapılıyor?

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale'de bir konferansta konuşma yaptı. Perinçek, "Yapımı süren Çanakkale Boğaz Köprüsü fayların üzerine yapılıyor, Çanakkale’deki faylar köprü eksenine dik olarak deniz içinde köprünün altından geçiyor" dedi...

Doğu Perinçek: Elazığ ve Malatya'da emlak fiyatları dondurulsun!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Elazığ depreminin ardından bölgede meydana gelen gelişmeler üzerine hükümete çağrı yaptı.

Yeni bir fay kuşağı mı ortaya çıkıyor?

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde saat 23.14'te yerin 7.7 kilometre derinliğinde 5 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremin ardından konuşan Jeoloji profesörü Doğan Perinçek'in açıklamaları korkuttu... 

Depreme dayanıksız binalar yapılandırılmalı!

ÇOMÜ Emekli Jeoloji Profesörü Doğan Perinçek, Marmara için deprem uyarısında bulundu. Perinçek,  köy ve kasabalarda depreme dayanıksız binalar için yeniden yapılanma gerektiğini anlattı.

Biga’da Şadan Doğan Anaokulu hizmete açıldı!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çanakkale’de eğitime büyük katkılar sunan Doğanlar Holding son olarak Şadan Doğan Anaokulu’nu törenle hizmete açtı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Doğan Perinçek çanakkale deprem açıklaması Haberi

Doğan Perinçek çanakkale deprem açıklaması

ÇOMÜ emekli Jeoloji Prof. Dr. Doğan Perinçek, son yaşanan depremlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Önceki yıllarda meydana gelen deprem verilerini paylaşan Perinçek, "Bütün bu veriler Çanakkale Boğazının deprem potansiyeli olduğuna işaret ediyor. Bulgularımızı yetkililere sunuyorum. Dikkate alınmasını öneririm" diye konuştu.

Çanakkale Olay'da yer alan habere göre; 5 yıl içinde Çanakkale Boğazı girişinde ve Eceabat yakınlarında 3 büyüklüğe kadar çıkan depremler meydana geldiğini belirten Perinçek, eski tarihlerde yaşanan deprem verilerini paylaşarak; "Bütün bu veriler Çanakkale Boğazının deprem potansiyeli olduğuna işaret ediyor" şeklinde konuştu. 

"Bulguların dikkate alınmasını öneririm"

Perinçek açıklamasında; "15 Ocak ile 19 Ocak tarihleri arasında Bozcaada ve güneybatısındaki Yunan adası (Aya Avstratios) arasında olan depremler dikkatlerimizi bu alana yöneltti. Önceki paylaşımlarımda belirtmiştim, geçtiğimiz 5 yıl içinde Çanakkale Boğazı girişinde ve Eceabat yakınlarında...