24 / 04 / 2024

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesi

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesi

Dört bir yanda devam eden inşaatlarla, dünyanın en büyük şantiyesi haline gelen Antalya'da, yatırımlar hızla yükseliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, aynı anda 8 ayrı noktada devam eden proje çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Son 18 yılda 5 bin 61 kültür varlığı restore edildi!

AK Parti dönemi boyunca 5 bin 61 kültür varlığının restorasyonu tamamlandı. 1992-2002 yıllarında ise bu rakamın 46 olduğu bildirildi. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kalyon Kültür açıldı!

Kalyon Grup’un kültürel üretimi desteklemek amacıyla kurduğu Kalyon Kültür, bugün açılıyor. Toplumsal buluşma mekânı olarak adlandırılan merkez, sergilere, söyleşilere ve sanat alanında pek çok etkinlik ile organizasyona ev sahipliği yapacak...

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesi Haberi

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesi


Aynı anda şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya, dev bir şantiye alanına döndü. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, inşaatı devam eden Antalyaspor Tesisleri, Makine İkmal, Hizmet Binası, Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Alanı, Altınova Yolu, Kurşunlu Mezarlık, Raylı Sistem ve Expo-Kundu Yolu projelerinde incelemelerde bulundu.


Dört bir yanda devam eden inşaatlarla, dünyanın en büyük şantiyesi haline gelen Antalya'da, yatırımlar hızla yükseliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, aynı anda 8 ayrı noktada devam eden proje çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

AVRUPA’NIN EN İYİ KAMP VE SPOR TESİSİ

Sabahın ilk saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor'un kamp ve spor tesislerini gezen Türel, yüzde 50’si tamamlanan tesiste incelemede bulundu. Yetkililer, Başkan Türel’e, 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam...