16 / 04 / 2024

Doğuş Holding sofya metro inşaatı

Doğuş Holding sofya metro inşaatı

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğuş Holding'in 10. kupon ödemesi tamam!

Doğuş Holding'in TRSDOGH72112 ISIN kodlu tahviline ilişkin olarak 10.kupon ödeme işlemi 27 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi...

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

D Ofis Maslak, Doğuş Holding'e kiralandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili tarafa yapılan kiralama hakkında açıklama yaptı.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Doğuş Holding'in alt yüklenicileri ne olacak?

Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk , bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak?

Doğuş Holding sofya metro inşaatı Haberi

Doğuş Holding sofya metro inşaatı

Bulgaristan'da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için başlatılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Doğuş İnşaat ve Ticaret AŞ Temsilcisi ve Sofya Metro Proje Müdürü Süleyman Ergut, projenin şantiye alanını ziyaret etti. Ergut'a Türkiye'nin Sofya Büyükelçisi Hasan Ulusoy ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
TBM adı verilen tünel makinesinin yüzeye çıktığı son bölümde incelemeler yapan Büyükelçi Ulusoy, Türk inşaat sektörünün Bulgaristan'daki altyapı projelerinde yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Başkent Sofya'daki metro inşaatının önemli bir kısmını yapan Türk firmasının çalışmalarını yerinde izlediğini kaydeden Ulusoy, "Hemen hemen kendi bölümleri bitmiş durumda. Türkiye'nin Bulgaristan'daki altyapı projelerine aktif olarak ihalelere katılarak Türk inşaat sektörünün...