26 / 04 / 2024

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin 24 Temmuz 2014 tarihinde 3 yıllığına kiraya verilecek. Kantinin tahmini bedeli 135 bin 480 TL olarak belirlendi...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan sarsıcı Kanal İstanbul uyarısı!

Prof. Dr. Ahmet Ercan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi için sarsıcı bir uyarı yaptı. Ercan, "Türkiye ve İstanbul’un çıkarlarını yok edici bir eylem" dedi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den dikkat çeken açıklama!

Balıkesir'de yaşanan şiddetli depremlerden sonra konuşan DEÜ Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremlerin oluştuğu fay zonunun İzmir- Balıkesir transfer zonu olarak bilindiğini belirterek "Bu zonda 7.2 büyüklüğüne varan depremler üreten diri faylar var" diye konuştu.

TSPB Başkanı Dr. Keler: Ülkemizin temel sorunlarından birisi kronik tasarruf eksiğimiz!

TSPB Başkanı Dr. Keler, "Ülkemizin temel sorunlarından birisi kronik tasarruf eksiğimiz. Sağlıklı bir şekilde kalkınabilmemiz için yurt içi tasarrufları mutlaka artırmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Ziyadin Çakır: 5.8´lik deprem ciddi bir uyarıydı!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır yaptığı açıklamada, "Depremler önceden kestirilemez. Bunları da burada tartışmamızın gereği yok.  26 Eylül´de olan 5.8´lik deprem çok ciddi bir depremdi. Ciddi bir uyarıydı, bu bir şanstı" dedi.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu: AVM’ler toplanma alanı olsun!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, olası büyük depremde AVM’lerin yüzde 90’ının ayakta kalacağını iddia ederek "Japonlar deprem olduğunda açık alanda mı toplanıyor? Güçlü binalara giriyorlar. Güçlü binalara giriyorlar. Depremde AVM’lerin yüzde 90’ı ayakta kalacak.” dedi.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Atatürk Havalimanı’na dokunulmamalı!

Beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklama yapan Prof.Dr Yaltırak, “Acil durumlara karşı Atatürk Havalimanı’na dokunulmamalı. Helikopter ve uçakların ineceği pistler, tuvaletler, otoparklar, jeneratörler mevcut. Pistlerin asla ve asla elden çıkarılmaması gerekiyor” dedi

Prof. Dr. Naci Görür'den Büyük İstanbul Depremi açıklaması!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür Büyük İstanbul Depremi'nin şiddetini ve ne kadar süreceğini açıkladı! 5.8'lik deprem ile beraber...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy’dan, beklenen İstanbul depremi için tsunami uyarısı!

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy yaptığı açıklamada, "Marmara çevresinde her 50 yılda bir 7’den büyük deprem olduğunu belirterek, "Marmara Denizi’nde bir depremi konuşuyorsak, tsunamiyi de beraber konuşuruz" dedi.

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu!

Yap-İşlet-Devret modeliyle kiralanan Kemer'deki Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu. Stadın tribünü, skor levhası ve tel örgüleri sökülürken, zemin tarlaya döndü.

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres Haberi

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin 3 yıllığına kiraya verilecek.  İhale, 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:30'da, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine istinaden, açık teklif usulü ile yapılacak.


İhale DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin konferans salonunda yapılacak. Kantinin tahmini bedeli 135 bin 480 TL, ancak geçici teminat bedeli ise 40 bin 644 TL. 


İhale ilanı: 


İHALE 

KİRALIK KANTİ KAMU HST.KUR.2.BÖL ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONK.EĞT.ARŞ.HST.BŞT - Evrak No: 7699


SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURT ASLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ


Hastanemiz bahçesinde bulunan kantinin 3 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi yapılacaktır.


1- İhale konusu taşınmazın niteliği, yeri ve miktarı: Yeri, niteliğj ve miktarı, Kira Şartnamesi ve eklerinde belirlenmiş olan ve Hastanemiz bahçesinde bulunan alan kantin olarak...