20 / 04 / 2024

Dubai International Property Show

Dubai International Property Show

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleriyle, Dubai’de 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Türkiye organizasyonunu İnrema’nın yaptığı Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’na katılacak.

Dubai Emlak Fuarı organizasyonuna INREMA imzası!

30 Mart-1 Nisan’da Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum’un himayesinde gerçekleştirilecek. 11. Dubai International Property Show’un (IPS) organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi...

Dubai Emlak Fuarı ne zaman?

DÜNYANIN en büyük gayrimenkul fuarlarından "Dubai International Property Show" 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleşiyor...

Demir İnşaat Dubai International Property Show'a katılıyor!

80 ülkeden çok sayıda firmanın katılacağı fuar, 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Dubai'de gerçekleştiriliyor. Fuara Demir İnşaat, Demir Romance ve Büyükçekmece'de ön talep topladığı Demir La Vida projesiyle katılıyor.

Demir İnşaat Dubai’ye Demir Romance ve Demir La Vida’yla gidiyor!

Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan Dubai International Property Show (IPS), bu yıl 10’uncu kez kapılarını açıyor. 80 ülkeden çok sayıda firmanın katılacağı fuar, 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştiriliyor...

Dubai International Property Show Fuarı 9. kez gerçekleşecek!

30 Nisan- 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında Dubai International Convention & Exhibition Centre’de 9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na Türk projeleri yoğun ilgi gösteriyor.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Dubai International Property Show Haberi

Dubai International Property Show

Türkiye’de markalı konutun önde gelen ismi Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleriyle, Dubai’de 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Türkiye organizasyonunu İnrema’nın yaptığı bölgenin en büyük emlak buluşmalarından biri olarak kabul edilen Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’na (IPS - Dubai International Property Show) katılacak. Fuarda projeleri ile Türkiye’yi de temsil edecek olan Demir İnşaat, dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan bu fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya gelecek.


Gayrimenkul alanında yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelen ve potansiyelini her geçen gün artıran Türkiye’de son yıllarda özelikle gayrimenkul sektörüne dönük bir yatırım ilgisi gözleniyor. Yapılan son düzenlemeler ve yabancı satışlarına yönelik çıkarılan mütekabiliyet yasasıyla bölgenin yıldızı parlayan ülkesi konumuna yükselen Türkiye, yabancı yatırımcıların gözdesi durumundadır.

60’dan fazla ülkeden 20 binin üzerinde...