26 / 04 / 2024

dumankaya inşaat athletic-O towers adres bilgileri

dumankaya inşaat athletic-O towers adres bilgileri

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki 155 bin lira değerindeki stüdyo daire tiplerinin fiyatları 124 bin TL 'den başlıyor

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı!

Athletic-O Towers Bahçeşehir ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Bahçeşehir'de yükselen Athletic-O Towers projesi kapsamında 2 kule yer alıyor

Athletic-O Towers ev fiyatları!

Athletic-O Towers ev fiyatları kapsamında yer alan dairelerden stüdyoların fiyatları şu an yürütülen kampanyaya özel olarak 131 bin TL'den değil 99 bin 750 TL'den satılıyor

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ödeme planı!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ödeme planı kapsamında yer alan daireler için banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde 630 daire bulunuyor

Athletic-O Towers adres bilgileri!

Athletic-O Towers adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 630 rezidansın olduğu Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi ön satışa özel indirimli fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor...

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ne zaman teslim?

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2016 yılı belirlendi. Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers kapsamında daireler 2016 senesinin Kasım ayında teslim edilecek

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

dumankaya inşaat athletic-O towers adres bilgileri Haberi

dumankaya inşaat athletic-O towers adres bilgileri

Athletic-O Towers projesi, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adres bilgileri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers projesi, Modern Vadi projesinin 3. etabı olarak Bahçeşehir Bölgesi içinde yükseliyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers kapsamında 630 konut yer alıyor. Projede 28 ve 32 katlı tasarlanan 2 kule yer alıyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede spor alanları, oyun alanları, fitness center ve sosyal alanlar bulunuyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi!

155 bin lira değerindeki stüdyo daire tipleri 124 bin lira, 

227 bin lira değerindeki 1+1 daire tipleri 181 bin 600 lira, 

290 bin lira değerindeki 2+1 daire tipleri 230...