23 / 04 / 2024

dumankaya inşaat ortadoğu tanıtımı

dumankaya inşaat ortadoğu tanıtımı

Dumankaya İnşaat'ın yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabancı alımlar yapıldığını söyledi.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Yeşil İnşaat, Ortadoğu Enerji Sanayi'den pay aldı!

Yeşil Holding A.Ş.'nin Ortadoğu Enerji Sanayi ve Tic. A.Ş.'deki 234 bin adet payı, 136 milyon 80 bin TL bedelle EPDK'dan gerekli izinlerin alınarak Yeşil İnşaat tarafından satın alındı.

dumankaya inşaat ortadoğu tanıtımı Haberi

dumankaya inşaat ortadoğu tanıtımı

Güven etkili oldu 

2014 yılında tüketiciler tarafından en beğenilen marka seçildiklerini hatırlatan Yönetim Kurulu Başkam Uğur Dumankaya, Superbrands 2014 yılı seçimlerinde de süper markalar arasında yer aldıklarını satış hızında markaya olan güvenin etkili olduğunu aktardı.


Dekorasyon seçeneği çok 

Şirketin Sancaktepe'de yükselen Mozaik projesine de yabancı ilgisi olduğu belirtiliyor. Az katlı binalardan oluşan sitede 4 farklı dekorasyon seçeneği sunuluyor. Fiyatlar 219 bin 120 liradan başlıyor. 

Faiz oranı 0,56 

Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home Office, 114 ticari ofis ve 146 mağazaişyeri olmak üzere toplamda 1.373 bağımsız üniteden oluşuyor. 312 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek projede sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,56 faiz gibi çeşitli fırsatlar...