25 / 04 / 2024

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman açılacak

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman açılacak

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Düzce 5.9 şiddetinde sallandı, uzman isimler peş peşe açıkladı! Büyük İstanbul depremi...

Bu sabaha karşı saat 04:08'de yaşanan Düzce'deki depremin ardından, beklenen büyük İstanbul depremini tetiklenip tetiklenmeyeceği merak konusu oldu. Peki Düzce'de yaşanan deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Düzce'deki depremin, 1999 depremlerinin etkisini gösterdiği raporlandı!

17 Kasım 2021 tarihinde Düzce'de yaşanan 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan raporda dikkat çekici detaylar yer aldı. İşte o detaylar...

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Düzce'de emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Düzce'de yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Düzce'deki selde 85 bina yıkıldı!

Düzce'de yaşanan selin ardından açıklamalarda bulunan Vali Zülkif Dağlı, 340 binanın az hasar, 50 binanın ağır hasar gördüğünü, 85 binanın yıkıldığını söyledi.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi ne zaman açılacak

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Düzce Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde hayata geçirdiği sosyal yaşam merkezini hizmete açıyor. 

Düzce Belediyesi'nde yer alan habere göre, 3 Mart'ta hizmete açılacak Pazaryerinde hak sahibi olan vatandaşlar için başvuru süreci de belirlendi. 

Yapılan encümen toplantısının gündeminde görüşülen Katlı Pazaryerinde 53 adet sabit tezgah ve 3 adet işyeri (kapalı dükkan) Düzce Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası için, 67 adet tezgah ve 3 adet işyerinin (1 balıkhane, 1 şarküteri, 1 et ve tavuk ürünleri) Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası için belirlenmesine karar verildi. Ayrıca toplantıda pazaryerinin yüzde 20’lik kısmının üreticiye (köylü) tahsis edilmesi de görüşülerek kabul...