19 / 04 / 2024

edirne öğrenci evi

edirne öğrenci evi

Edirne'de, 2007-2008 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala üniversite öğrencilerinin ev tutma telaşı başladı.

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Mahkemeden emsal öğrenci evi kararı!

Ev sahibinin ‘Evim pansiyon olarak kullanılıyor’ diye yaptığı şikayet üzerine üçü üniversiteli, biri öğretmen 4 kişinin kaldığı İstanbul Bahçelievler’de yer alan konut gece yarısı zabıta tarafından mühürlendi. 

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Konut hesabı uygulaması 'öğrenci evi' satışlarını artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenlere verdiği desteklerin artması konut sektörünü canlandırıyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Konut Hesabı” aracılığıyla birikim yapanlara devletin bu yıl sunduğu 30 bin TL’lik desteğin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Dünyada öğrenci evi yetersiz!

Gayrimenkul sektöründe büyüme kaydeden öğrenci evleri, dünya genelinde de büyük potansiyel taşıyor...

Edirne Devlet Konuk Evi hizmete açıldı!

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

Univa'dan 2019 Kasım ayına özel kampanya!

Yatırımcılara kolaylıklar sağlayan Univa, yatırımcılara yüzde 10 peşin ve 50 ay vadeyle 1.644 TL’lik taksitlerle öğrenci evi sahibi olma imkânı sunuyor...

Univa'dan ayda 1.640 TL'ye yatırımcı olma fırsatı!

Univa, gelen taleplerin ardından, yüzde 10 peşin, yüzde 10 indirim ve 50 ay vadeyle 1.640 TL’lik taksitlerle öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı...

edirne öğrenci evi Haberi

edirne öğrenci evi


Edirne'de öğrenciler yurtlar yerine, daha özgür bir ortamda "öğrencilik hayatı" geçirmek için evde kalmayı tercih ediyorlar.


Edirne Emlakçılar Odası Başkanı Vedat Ergin, yaptığı açıklamada, Edirne'de kiraların öğrencilere endeksli olduğunu belirterek, "Edirne'de bir daire 300-500 YTL arasında kiraya veriliyor. Öğrencilerin ev aramaya başlamasıyla ev kiraları yükselmeye başladı. Edirne'de yurt sıkıntısı olmamasına rağmen, öğrenciler daha özgür bir ortamda yaşamak için evleri tercih ediyor" dedi.


-TOPLU YAŞAMDA AVANTAJ VE DEZAVANTAJLAR -


Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Doğan da öğrencilik yaşamı sırasında toplu yaşamların avantajlarının olduğu kadar dezavantajlarının da olduğunu belirtti.


Kiranın paylaşılması noktasında ortak payda da buluşan öğrencilerin zaman zaman kültürel farklılıklardan kaynaklanan sorunlar yaşayabildiğini anlatan Doğan, şunları kaydetti: "Öğrenciler kiraların yüksek olmasından dolayı beraber...