19 / 04 / 2024

Efeler Belediyesi projeleri

Efeler Belediyesi projeleri

Efeler Belediyesi İmar Müdürlüğü ile Sivil Toplum Örgütleri bir araya gelerek Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile ilgili sorunları masaya yatırdı. Efeler Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da katıldı

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Efeler Belediyesi projeleri Haberi

Efeler Belediyesi projeleri


Efeler Belediyesi İmar Müdürlüğü ile Sivil Toplum Örgütleri bir araya gelerek Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile ilgili sorunları masaya yatırdı.  Efeler Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Başkan Yardımcıları Sümran Ünal, Cengiz Süne, Derya Tıkır, İmar ve Şehircilik Müdürü Ayla Yüksel, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odatemsilcileri, Yapı Denetim şirketleri temsilcileri ve proje müellifleri de katıldı. 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teknik personeli ise yapılan toplantıda hazır bulundu. 


MAĞDUR OLMAMALARINI SAĞLAYACAĞIZ 

İmar Kanunu ile ilgili mevzuat ve bilhassa Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nin ele alındığı toplantıda sıklıkla değişen yönetmelikten ötürü ortaya çıkan sorunlar ve çözüm yolları tartışıldı. 

Efeler Beldiye Başkanı Mesut Özakcan inşaat sektörünü hareketlendirmenin yollarını aradıklarını söyledi....