24 / 04 / 2024

Ege Seramik projeleri

Ege Seramik projeleri

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

Ege Seramik başarı ödüllerini aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başarı ödüllerini aldı.

Ege Seramik ile modern ve tarz sahibi mekanlar!

Ege Seramik ile modern ve tarz sahibi mekanlar oluşturabilirsiniz. Mekanlarınızda kullandığınız seramikler sizin tarzınızı ve zevkinizi yansıtır. Ege Seramik, modern tarzını yansıtmak isteyenlere Fiji serisini öneriyor.

Ege Seramik sermayeye sahip olanları yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayeye sahip olanları yayınladı.

Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı.

Ege Seramik toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı!

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ege Seramik, İtalya’da Türk seramiğini tanıttı!

Özgün tasarımları ve ileri teknoloji ile sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen Cersaie Fuarı’na katıldı.Ege Seramik, İtalya’da Türk seramiğini tanıttı.

Ege Seramik mali tablosunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. mali tablosunu yayınladı. Ege Seramik mali tablosu haberimizde bulunuyor.

Ege Seramik faaliyet raporunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik faliyet raporunu yayınladı. İşte Ege Seramik faaliyet raporu...

Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı. İşte Ege Seramik finansal raporları...

Ege Seramik yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınladı.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

ISO 500 listesi bugün açıklandı. Türk seramik sektörününe yön veren Ege Seramik, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği listede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yerini aldı.

Ege Seramik, EBSO 2013 listesinde yer aldı!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon TL barajını aşan sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. Ege Seramik, EBSO 2013 listesinde yer aldı.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Ege Yapı'dan 2.5 milyar TL'lik 8 yeni proje!

Batışehir projesini hayata geçiren Ege Yapı, bugüne kadar 1 milyon metrekare inşaat yaptı. Gelecek dört yılda bir o kadar daha yapacak. Şirketin yönetim kurulu başkanı Hasan İnanç Kabadayı, 8 yeni projeleri olduğunu ve yeni projelerin değerinin 2.5 milyar TL'yi bulacağını söylüyor... 

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Ege Seramik sanayide su verimliliğini anlattı!

Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığı ile Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenen “Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu 2015” sempozyumu gerçekleşti.

Ege Seramik projeleri Haberi

Ege Seramik projeleri

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı. Doğa hissini modern çizgilerle ile birleştirip yaşam alanlarınızı baştan tasarlamak için yenilikçi ve teknolojik yatırımlar gerçekleştiren Ege Seramik, Autumn 2015 serisi ile hem trend belirleyici hem de tüm segmentlere hitap edebilme özelliğini sergilemiş oldu. Bu seri içerisinde göze çarpan ürünlerden biri olan ENYGMA, 15X90 ölçülerde beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip. Eskitme ahşap görüntüsü ve vintage esintisi taşıyan dekorları  ile  duvarlarda ve yerlerde çarpıcı alanlar yaratacak olan ENYGMA ile siz de evinizde özgün tasarımlara sahip...