26 / 04 / 2024

eko sanayi projesi

eko sanayi projesi

Türkiye'de bir örneği daha bulunmayan, güneş enerjisi kullanımının maksimum olduğu, kendi enerjisini kendi üreten, atık yönetimi planlanan, Çevre Dostu Sanayi için hazırlanan projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destek veriyor.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eko Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Shanghai’da 152 dev proje için imzalar atıldı!

Shanghai’da dün 2020 yılında hayata geçirilmesi planlanan 152 büyük sanayi projesi için imzalar atıldı. Bu kapsamda yabancı projelerin toplam yatırımı 16 milyar dolara ulaştı.

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'daki dev arazi için imar izni bekleniyor!

Toplam 3 milyar TL'ye satın alınan 8 milyon 700 bin metrekarelik arazi için imar izni bekleniyor. Ankara'daki sanayi projesi kapsamında 5 bin iş yeri yapılması planlanıyor. 

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri projesi tanıtıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayi sitelerini şehir dışına taşıma projesi kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kabul edilen ilk proje olma özelliği taşıyan ’Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri’nin projesinin tanıtımı gerçekleştirdi. 

eko sanayi projesi Haberi

eko sanayi projesi


Türkiye'de bir örneği daha bulunmayan, güneş enerjisi kullanımının maksimum olduğu, kendi enerjisini kendi üreten, atık yönetimi planlanan, Çevre Dostu Sanayi için hazırlanan projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı ve Bodrum-belediyesi  destek veriyor.


GÜNEŞ ENERJİSİNDEN ELEKTRİK


Proje kapsamında, Bodrum’da yeni kurulacak küçük sanayi sitesinin “Eko Sanayi Sitesi” olarak dönüşümü amaçlanıyor, ayrıca yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı hedefleniyor. Bu kapsamda projede, güneş enerjisinden elektrik üretimi planlanıyor. Projede ayrıca, Bodrum’un kış aylarında çok yağış alması, sanayi sitesinin denize ve ormanlık alana yakın doğal bir çevrenin içinde olması gibi nedenlerle, atıkları ve suyun yönetimini dikkate alan yöntemler üzerinde çalışılıyor. Aynı projede atıkların geri dönüşümü içinde çalışmalar yürütülmekte.


YABANCI FİRMALAR DANIŞMANLIK YAPIYOR


Proje çerçevesinde İngiliz bir...