25 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu kanal istanbul açıklamaları

Ekrem İmamoğlu kanal istanbul açıklamaları

Rus gazetesi Kommersant'tan Marianna Belenka'ya önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul projesini kabul edemeyiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul paylaşımı!

Kanal İstanbul projesinin yapılması halinde kentin su kaynaklarının üçte birinin yok olacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul bu işten ihale alacak malum şirketler için rüya gibi bir proje" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz çağrısı!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ben, vakti olan, sürece dair katkı sunmak isteyen herkesi Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul temsilciliklerine itiraz etmeye davet ediyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul 1453’ten beri bize emanet!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul’la ilgili “Tüm gerekçeleriyle sıkıntılı bir iş.1453’ten beri de Fatih Sultan Mehmet bu şehri fethettiği günden beri de bize emanet. Biz, emanete ihanet etmek istemiyoruz” dedi.

Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak net konuştu. İmamoğlu, "Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak, "Bütün bilimsel verileri, bütün dayanakları kendilerine anlatayım. Eminim ikna ederim” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan flaş ‘Kanal İstanbul’ açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili "Ne bu acele ya, 'kazmayı vuracağız' ne kazması bu ya" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul, cinayet projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediyediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'çılgın projesi' Kanal İstanbul'u değerlendirdi.  İmamoğlu "Özetle bu proje İstanbul’a bir ihanet projesi bile değildir. Resmen bir cinayet projesidir.” dedi.

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Visit İstanbul” web portalının tanıtım toplantısında İstanbul ile ilgili konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul'a da değindi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o konuşması...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçmeye davet ediyorum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve konunun İstanbul'u korumak olduğunu dile getirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...  

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Gülünecek bir iş!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un gülünecek bir iş olduğunu belirtti ve gençlere projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bir emlak projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul bir emlak projesidir" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken Kanal İstanbul çıkışı!

Ömerli Barajı Emirli 2. Kademe İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Bizler Kanal İstanbul'un İstanbul’a yaptırılmayacağını, yapılmayacağını vatandaşımıza halkımızla beraber taahhüt ediyoruz" dedi.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Ekrem İmamoğlu kanal istanbul açıklamaları Haberi

Ekrem İmamoğlu kanal istanbul açıklamaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rus gazetesi Kommersant'tan Marianna Belenka'ya önemli açıklamalar yaptı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili de konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Kanal İstanbul projesini kabul edemeyiz" dedi.

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un kabul edemeyecekleri bir proje olduğunu dile getiren Ekrem İmamoğlu, başladığı açıklanan Kanal İstanbul projesini durdurup durduramayacakları sorusuna ise "Merkezi hükümet sadece proje başlamış gibi yapıyor ama durum öyle değil. Temel atma töreni olarak ilan ettikleri şey, sadece kanalın inşa edilmesinin planlandığı bölgede bulunan bir çevre yolunun yapılmasıyla ilgili. Aslında bu projenin teknik dayanağı bile yok, proje hazır değil" şeklinde yanıt verdi.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları...