26 / 04 / 2024

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi son durum

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi son durum

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde tahliyeler bitmek üzere! 

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki riskli yapıların yıkımı için tahliyeler devam ediyor. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Elazığ'daki Mavi Göl apartmanının önünden geçen herkes yıkılacağını düşünürdü! 

Elazığ Gezin'de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Fethi Aydın, "Her deprem olduğunda ilk dikkatimizi çeken bina Mavi Göl idi. ‘Acaba bir şey oldu mu’ diye sorardık. Maalesef bu sefer oldu" dedi...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi 2020'de tamamlanacak!

Elazığ'da inşaatı duran Fethi Sekin Külliyesi'nin borçları yüzünden inşaat durmuştu. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu başkanı külliye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Külliye 2020 yılında açılacak.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı durdu!

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi’nin açılışı gerçekleşti.

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’deki önemli yatırımlarından biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi son durum Haberi

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi son durum

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Şehit Fethi Sekin Külliyesi ile ilgili bir gazetede yer alan haberler üzerine yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Adliyesi'ne 5 Ocak 2017 tarihinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıyı canı pahasına gösterdiği kahramanlıkla engelleyen şehit polis memuru Fethi Sekin anısına, memleketi Baskil ilçesine bağlı Doğancık köyünde bir sivil toplum örgütü tarafından külliye inşası için çalışma başlatıldığını hatırlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, külliyenin yapımına 1 Ocak 2019 tarihinde yüklenici firma tarafından başlandığını hatırlatan Şerifoğulları, söz konusu sivil toplum örgütünün yüklenici firmaya ödeme yapmaması nedeniyle külliyenin inşaatına ara verildiğini anımsattı.

Bu gelişmeler üzerine Elazığ Belediyesi olarak sorumluluk anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Şerifoğulları, şöyle konuştu:

"Külliye inşaatına ilişkin Doğancık Köyü Muhtarlığı ile bir protokol yapılarak 3 Temmuz 2020 tarihinde yeni bir...