26 / 04 / 2024

elazığdaki kültür park ne zaman açılacak

elazığdaki kültür park ne zaman açılacak

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi....

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

elazığdaki kültür park ne zaman açılacak Haberi

elazığdaki kültür park ne zaman açılacak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilk olma özelliği taşıyacak olan Kültür Park projesinde çalışmalar devam ediyor.


Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yüklenici firmanın Kültür Park'ta çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temel atma töreninin yapılacağını söyledi.


Toplamda 210 bin m² alana inşa edilecek Kültür Park'ın içerisinde sosyal donatıların yer alacağını ve buradaki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Selmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:


"Belediyemizin en büyük projeleri arasında yer alan ve şimdiye kadar farklı nedenlerle ihalesi iptal edilen Kültür Park'ta yüklenici firma tarafından çalışmalar yürütülüyor. Bölgenin en büyük yeşil vadisi statüsünü taşıyacak Kültür Park'ın temeli Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla atılacak. Bu projemiz bölgede adından söz ettirecek bir projedir. Şu anda projeyle...