26 / 04 / 2024

emekli ev sahibi olacak

emekli ev sahibi olacak

AK Parti, seçim beyannamesiyle pek çok müjde vermeye hazırlanıyor. Emeklilerin hem geliri artırılacak hem de ev sahibi olması sağlanacak. 65 yaş aylığı 100 lira zamlanacak. Üniversiteyi bitirene işsizlik parası verilecek.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammında flaş detay! 

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığına yeni örnek Kağıthane'den geldi. 1 senedir tehdit aldığını ve emekli maaşıyla geçindiğini, kira zammını ödeyemeyeceğini söyleyen yaşlı kadının şikâyetinin ardından, konut sahibi hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen yaşlıları da düşünüyor. Emekli maaşı ve geliri aylık net 5 bin 500 TL'yi geçmeyenler, TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik satışa çıkardığı konutlardan yararlanabiliyor...

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirli ailelere ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ dar gelirli, emekli ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar için konut müjdelerini sıralıyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ ile 15 bin emekli ev sahibi olacak!

Emeklilere konut müjdesi veren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'deki gibi bu yılda 15 bin emekliyi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

Emekli ve dar gelirli 250 lira taksitle ev sahibi olacak!

AK Parti, seçim beyannamesiyle pek çok müjde vermeye hazırlanıyor. Emeklilerin hem geliri artırılacak hem de ev sahibi olması sağlanacak. 65 yaş aylığı 100 lira zamlanacak. Üniversiteyi bitirene işsizlik parası verilecek.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen emekliye fırsat!

Binlerce emekliyi ev sahibi yapan TOKİ, süper fırsatlar sunmaya devam ediyor. Emekli kimlik kartını TOKİ'ye götüren vatandaşlar, uygun fiyatlı daireler için başvuru şansını da yakalayacak.

TOKİ ile her emekli ev sahibi olacak!

TOKİ, emeklileri ev sahibi yapmak için seferber oldu.Emeklinin ucuz ev talebi için düğmeye basan TOKİ; 250 liradan başlayan taksit, 15 bin liradan başlayan peşinat ve 240 aya varan vadelerle konut alma imkanı sunuyor.

TOKİ emekliyi 350 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi yapacak!

Kirada oturan emeklinin uygun fiyatla ev sahibi olabilmesi için TOKİ düğmeye bastı. Anadolu'da emeklilere konut yapımına başladıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, 'Gelen talepleri değerlendiriyoruz. Emekli dernekleri birleşip bize gelebilir' dedi.

TOKİ emeklileri ev sahibi yapmak için düğmeye bastı!

Kirada oturan emeklinin uygun fiyatla ev sahibi olabilmesi için TOKİ düğmeye bastı. Anadolu'da emeklilere konut yapımına başladıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Turan, 'Gelen talepleri değerlendiriyoruz. Emekli dernekleri birleşip bize gelebilir' dedi

Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

Bir gayrimenkul satın aldığınızı ancak, içinde hala eski ev sahibine ait birtakım eşyaların bulunduğunu; bunları gelip geri almadığını düşünelim. Eski ev sahibi eşyalarını almazsa, yeni ev sahibi ne yapacak?

emekli ev sahibi olacak Haberi

emekli ev sahibi olacak

4 Ekim'de seçim beyannamesini açıklayacak olan AK Parti, başta gençlere ve emeklilere olmak üzere toplumun tüm kesimlerine müjdeli haberler vermeye hazırlanıyor. Vatandaşın cebini rahatlatacak düzenlemeler içeren seçim beyannamesinde ağırlık emeklilere ve gençlere verilecek. Edinilen bilgiye göre; bu yıl yapılan 100 liralık seyyanen zam tüm emeklilere yaygınlaştırılacak. Çalışan emeklilerin maaşlarından yapılan yüzde 10'luk Sosyal Güvenlik Destek Primi kesintisi tümüyle kaldırılacak. Emeklilikte gelir kaybının önüne geçilecek, maaşlarının düşmesi önlenecek. Ayrıca emeklilere faizsiz, uzun vadeli kredi imkanı sağlanacak. Kirada oturan emeklileri 250 lira taksitle ve 240 ay vadeyle ev sahibi yapmak için başlatılan faaliyetler hızlandırılacak. 65 yaş aylığı alanlar için seyyanen '100'er lira artış' verilmesi de önemli müjdeler arasında yer alacak. 65 yaş aylığı alanlara geçtiğimiz Temmuz ayında da 55 lira zam...