27 / 04 / 2024

emekliye ev

emekliye ev

65. Hükümet'in çalışmalarına göre, emekliler uygun koşullarda ev sahibi yapılacak. Ev alana kredi desteği verilecek. İş hayatına atılan kadınlara para verilecek, tazminat fonu gelecek..

Türkiye'de emeklilerin yüzde 80'i kiracı!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H.İyiyürek, Türkiye'deki emeklilerin yüzde 80'ninin ev sahibi olmadığını vurgulayarak, bunun için hükümetten bir yasa çıkarmasını beklediklerini açıkladı.

Torba yasayla müjde üstüne müjde: Emekliye ve memura tam bu kadar zam gelecek! Taşeron işçi ve gençler de düşünüldü!

Emekliye zam düzenlemesi, esnafa Bağ-Kur prim avantajı, ev kadınlarının erken emekliliği gibi farklı konular torba yasada yer alacak. İşte torba yasa ile ilgili merak edilenler...

TOKİ'den 81 ile ucuz konut müjdesi! Emekliye, dar gelirliye, gençlere 1.650 TL taksitle ev alma imkanı! Sakın kaçırmayın

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 81 ildeki dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını amaçlayan TOKİ sosyal konut projesinde detaylar belli oluyor. Peki TOKİ 81 ildeki sosyal konut için başvurular ne zaman başlayacak? Evlerin taksitleri kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

TOKİ'den emekliye 310 lira taksitle ev!

TOKİ 24 şehirde 1981 konutu 310 liradan başlayan taksit seçenekleriyle satışa sunuyor. TOKİ, emeklilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Emekliye kira ve ev desteği alma şartları nelerdir?

Emekliler için destekler yeniden gündeme geldi. Talepler hayata geçerse, emekliye kira ve ev desteği verilecek. İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

TOKİ'den emekliye ev desteği!

TÜED, TOKİ konutlarında kontenjanın yüzde 50'ye çıkmasını ve kira yardımını gündeme taşıdı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler ise TOKİ'nin emekli kontenjanını artırmasını dört gözle bekliyor.

TOKİ'den emekliye ucuz ev başvuru şartları nedir?

Türkiye Emekliler Derneği, TOKİ projelerinde emeklilere ayrılan yüzde 25'lik kontenjanın yüzde 50'ye çıkartılması için çağrı yaptı. İşte emekliye kira öder gibi ev sahibi olma imkanı verecek olan çağrıyla ilgili tüm detaylar...

TOKİ 31 ilde 8 bin 416 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emekliye ev sahibi olma fırsatı sunan TOKİ, 31 ilde 8 bin 416 konutu satışa çıkardı. TOKİ, binlerce vatandaşı 305 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor.

TOKİ'den emekliye 300 TL taksitle ev imkanı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emeklilerin hayallerini gerçekleştiriyor.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ'den her yıl 15 bin emekliye ev!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "2016'da 15 bin emeklimizi ev sahibi yaptık. Bundan sonra da her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

TOKİ'den emekliye her ilde ucuz ev!

Emeklinin yıllardır devam eden barınma (ev) sorununa çözüm bulundu. Hükümet, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), eliyle emeklileri uygun koşullarda konut sahibi yapacak.

Sakarya'daki emekliler TOKİ'den onay bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şube Başkanı Orhan Büyü, hükümetin 1 Kasım seçimlerinde vadettiği ve programına aldığı “Emekliye Ev” projesiyle ilgili önemli aşama kaydedildiğini belirtti.

emekliye ev Haberi

emekliye ev

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümet Programı'nın ekonomi ayağına 'yatırım, istihdam odaklı sürdürülebilir büyüme, gelir dağılımı iyileştiren sosyal politikalar' damgasını vurdu. Program'da, ev alana kredi desteği, emeklilerin ev sahibi yapılması, kıdem düzenlemesi, nükleer ve 5G yatırımları, altyapı yatırımları gibi önemli başlıklar yer alıyor:


BÜYÜME 5 EKSENE OTURTULDU: 


Büyüme stratejisi, makroekonomik istikrarın güçlendirilmesi, beşeri sermayenin geliştirilmesi ve işgücü piyasasının etkinleştirilmesi, teknolojiyenilik geliştirme kapasitesinin artırılması, fiziki altyapının güçlendirilmesi, kurumsal kalitenin iyileştirilmesi şeklinde 5 eksene oturuyor.


EMEKLİ EV SAHİBİ OLACAK: 


Emeklilerin uygun koşullarda ev sahibi olması sağlanacak. Toplum yararına programlarda ailesinde çalışanı olmayana öncelik verilecek. Bu programa mesleki eğitim boyutu katılacak.


EV ALANA KREDİ DESTEĞİ: 


Konut kredilerinde vergi istisnası ve muafiyetleri, sosyal ve ekonomik amaçlar dikkate alınarak gözden geçilecek. Lüks ve ithalat yoğunluğu yüksek tüketim mallarının alımını caydırıcı...