26 / 04 / 2024

Eminevim el birliği usulü

Eminevim el birliği usulü

Türkiye'de ilk kez el birliği sistemini profesyonel bir şekilde ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim firması, Kocaeli'de 65 aileye ev sevinci yaşattı. Törene Emin Üstün de katıldı...

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Eminevim'den Hac Tasarruf Sandığı!

Faizsiz ev alma sistemi Eminevim, yıllardır uyguladığı el birliği sistemi içerisinde bu kez de Hac Tasarruf Sandığı'nı oluşturdu. Sistemde zaman içerisinde oluşacak maliyet farklarını korumak için tüm ödemeler altın olarak ayarlandı.

Konut almak isteyenler el birliği sistemine yöneldi!

Yüksek faiz lüks konut alıcısını da elbirliği sistemine yönlendirdi. Sistemde 1 milyonluk ev gruplarına ilgi arttı. El birliği yapan 120 ay vadede aylık 8 bin 333 lira ödüyor. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.

Eminevim 10 yılda 40 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Emin Şirketler Grubu, kadınların altın gününe benzeyen el birliği sistemini otomotivden sonra konuta uyarladı. Şirket, 10 yıllık süreçte Eminevim markasıyla 40 bin kişiyi konut sahibi yaptı.

Eminevim elbirliği sistemi nedir?

Bugüne kadar 100 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Emin Şirketler Grubu, geliştirdiği ‘El birliği’ sistemi ile vatandaşların farklı alanlarındaki ihtiyaçlarına da cevap vermeye hazırlanıyor.

Eminevim El birliği sistemi ile faizsiz ev sahibi yapıyor!

Türkiye'nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Birçok avantaj sunan sisteme göre hiçbir şekilde faiz ödemesi bulunmuyor.

Eminevim'den kolay ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim her ay 500 daire teslim ediyor!

Alt, orta ve orta gelir grubunun üstündeki tüketicilerin konut problemini çözmek için geliştirilen ‘El Birliği’ sistemi ile müşterilerine hizmet veren Eminevim, sunduğu seçeneklerle ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile her ay 500 daire teslim ediyor!

Türkiye ’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim'den El Birliği sistemi!

TÜRKİYE' NİN her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, 'El Birliği' sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. . El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Eminevim el birliği usulü Haberi

Eminevim el birliği usulü


El birliği sistemi ile vatandaşların ev ve otomobil sahihi olmasını sağlayan Eminevim, Kocaeli''de 65 aileye ev sevinci yaşattı.  23 yıl önce İstanbul Ümraniye'de kurulan ve altın günü sistemini profesyonel olarak ilk kez otomobil alımında uygulayan Eminotomotiv lirması, uyguladığı sistem ile değişik gelir grupları arasında denge oluşturarak herkesin otomobil almasına imkân sağlıyordu. Eminotomotiv; vatandaşların ev alımında da bu sistemden faydalanması amacıyla Eminevim firmasını kurdu. 8 senedir de konut üzerine olarak çalışıyor ve müşterilerini ev sahibi yapıyordu. Eminevim firması, son olarak Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Emin Üstiin'ün de katıldığı tapu teslim töreniyle, 65 aileye daha ev sahibi olmanın coşkusunu yaşadı


Yeni...