29 / 03 / 2024

emlak kapora sözleşmesi

emlak kapora sözleşmesi

Emlakçının gösterdiği bir gayrimenkulü satın almak istediğinizi düşünelim. Emlakçı satın alınacak gayrimenkul için öncelikle kapora isteyebiliyor. Bu süreçte sözleme de imzalanıyor. İşte emlakçı kapora sözleşmesi 2016..

Emlak kapora sözleşme örneği!

Daire satış sürecinde emlakçı ile çalışıldığı takdirde emlakçıya belli bir miktar kapora veriliyor. Bu kapora için emlakçı ile sözleşme imzalanıyor. İşte emlak kapora sözleşme örneği...

Emlakçı kaporasının iadesi nasıl olur?

Bir gayrimenkulün satış, kiralama, pazarlama sürecini yöneten; bunların sözleşmesini yapan kişiye emlakçı deniyor. Emlakçı verdiği hizmet karşılığında kapora talep edebiliyor. Peki, emlakçı kaporasının iadesi nasıl olur?

Emlakçı kapora iadesi!

Bir emlak satın almaya karar verip emlakçıya kapora ödediğiniz bir emlağın satışının iptal olduğunu farz edelim. Bu durumda emlakçı kapora iadesi mümkün mü? Yanıtı haberimizde...

Emlak alım satım sözleşmesi örneği 2022!

Konut, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin satışının emlakçı vasıtası ile gerçekleşmesi durumunda emlakçı ve taraflar arasında alım satım sözleşmesi imzalanıyor. Peki, emlak alım satım sözleşmesi nasıl olur? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO 950 milyon TL'lik kredi sözleşmesi imzaladı!

Emlak Konut GYO, yeni proje yatırım faaliyetlerinde kullanmak amacıyla 950 milyon TL tutarlı ve 3 sene vadeli kredi sözleşmesi imzaladı.

Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi ilişkisi!

Kanal İstanbul bir emlak ve inşaat projesi mi? Kanal İstanbul'un Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilişkisi ne? İşte detaylar...

Emlakçı komisyon sözleşmesi örneği 2019!

Ev alırken ya da satarken hazırlanan emlakçı komisyon sözleşmesi ileride yaşanacak tüm mağduriyetlerin önüne geçiyor.

Taşınmaz satış vaadi sözleşmesi geçerliliği ve şerh sorunu!

Avukat Ceyda Huri Hergül, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "taşınmaz satış vaadi sözleşmesi geçerliliği ve şerh sorunu" konulu yazısını kaleme aldı...

Emlakçı kiralama sözleşmesi 2017!

Emlakçının gösterdiği gayrimenkulün kiracı tarafından uygun bulunması ve kiralanmak istenmesi halinde mal sahibi ile sözleşme yapılıyor. İşte emlakçı kiralama sözleşmesi 2017..

Emlakçı alım satım sözleşmesi örneği 2017!

Ev, işyeri asra veya arazi alıp satmak ya da kiraya vermek isteyen kimseler emlakçılar ile anlaşabiliyor. Anlaşma sağlayan taraflar emlakçı ile sözleşme imzalıyor. İşte emlakçı alım satım sözleşmesi örneği 2017..

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Emlakçı kapora sözleşmesi 2016!

Emlakçının gösterdiği bir gayrimenkulü satın almak istediğinizi düşünelim. Emlakçı satın alınacak gayrimenkul için öncelikle kapora isteyebiliyor. Bu süreçte sözleme de imzalanıyor. İşte emlakçı kapora sözleşmesi 2016..

Emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016!

Kiracının istediği ev veya işyerinin emlakçının listesinde olması halinde kiracı, mal sahibi ve emlakçı arasında emlakçı kiralama sözleşmesi imzalanıyor. İşte emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016..

Emlakçı satış sözleşmesi örneği 2016!

Gayrimenkul alım satım işlemleri emlakçı aracılığıyla yapılabiliyor. Bunun için emlakçı, gayrimenkul alıcısı ve gayrimenkul satıcısı arasında bir sözleşme imzalanıyor. İşte emlakçı satış sözleşmesi örneği 2016..

Emlakçı kira komisyon sözleşmesi 2016!

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahipleri daha hızlı kiracı bulmak için emlakçı ile anlaşma sağlayabiliyor. Mal sahibi olan taraf emlakçının yaptıkları anlaşmaya istinaden sözleşme imzalıyor. İşte emlakçı kira komisyon sözleşmesi 2016...

Emlakçı alım satım komisyon sözleşmesi 2016!

Taşınmaz mal sahipleri, emlakçılar ile anlaşma yaparak, taşınmazın kısa sürede istenilen fiyatta satılmasını sağlayabiliyor. Bunun için öncelikle sözleşme imzalanıyor. İşte emlakçı alım satım komisyon sözleşmesi 2016 örneği...

emlak kapora sözleşmesi Haberi

emlak kapora sözleşmesi

Emlakçı kapora sözleşmesi 2016!

Emlakçının gösterdiği bir gayrimenkulü satın almak istediğinizi düşünelim. Emlakçı satın alınacak gayrimenkul için öncelikle kapora isteyebiliyor.


Bu kapora gayrimenkulü almakta kararlı olduğunuzu gösteriyor. Kapora verirken, olası bir satış iptaline karşı emlakçı kapora sözleşmesi imzalamak, alıcının ve aynı zamanda satıcının da haklarını koruma altına almış olmak anlamını taşıyor.



Taraflar arasında imzalanması gereken örnek emlakçı kapora sözleşmesi 2016 aşağıda yer alıyor;


Emlak Kapora Sözleşmesi 2016


(Emlak alım satım sözleşmesi)

CİNSİ         :

İLİ           :

İLÇESİ        :

MAHALLESİ     :

SOKAĞI        :

KAPI NO       :

PAFTA NO      :

ADA NO        :

PARSEL NO     :

ALICI ……………… …………… ile SATICI ……………… ………yukarıda kayıtlı emlağın aşağıda belirlenen koşullarda satılması için...